Wedstrijdverslag K.V.V. Aartrijke – FC Doomkerke 1ste Elftal 2

Transcript Wedstrijdverslag K.V.V. Aartrijke – FC Doomkerke 1ste Elftal 2

Grijs bewolkt en af en toe een buitje om met onze Top Voetballers aan hun volgende
thuismatch te beginnen. Tegenstander van vandaag, FC Doomkerke.
Bekende supporters aanwezig: Voorzitter Martin Goethals, Joost Decock, Jean-Paul Van
Luchem, Dylan Buffel, Dirk Buffel, Cindy Vanthourenhout, Kurt Roose, Tom Ramboer,…
en nog vele anderen. Onze Aartrijkse voetballers speelden een zeer sterke 1 ste helft In
de 2de minuut creëerden we onze eerste kans die al direct resulteerde in het eerste
doelpunt. Demmy Verschaeve gaf een pass naar Aaron Verschaeve en die scoorde. In
de 5de minuut de volgende mooie actie. Dylan Desauvage gaf een pass naar Didier
Termote, Didier trapt op doel maar mist net het kader. In de 6de minuut gaf Florian
Cavey een voorzet naar Dylan die de bal net naast het doel kopte. In de 14de minuut
creëerde Doomkerke een poging op doel. Het schot gaat via onze doelman, Elias
Cavey, op de paal om terug te kaatsen in de handen van Elias. Iets later wordt er een
zware duwfout gemaakt op Tiyani Vanmassenhove. In de 19de minuut scoren we een
tweede keer. Ditmaal is het Didier Termote die Dylan aanspeelt, Dylan aarzelt niet en
knalt de 2-0 tegen de netten. In de 31ste minuut werd er een fout gemaakt op Dennis
Standaert. In de 34ste minuut kreeg Aartrijke een vrije trap na een fout van Doomkerke
op Demmy. In de 36ste minuut creëert Dennis een mooie poging op het doel. In de
44ste minuut werd 2 keer na elkaar dezelfde fout op Tiyani gemaakt.
De stand aan de rust 2-0.
Na de rust speelden onze Aartrijkse voetballers een sterke 2de helft. Er werden opnieuw
mooie acties en mooie kansen op doel gecreëerd. We zijn bij het startsignaal echter
nog niet wakker en krijgen al snel de aansluitingstreffer van Doomkerke te verwerken.
Na dit snelle tegendoelpunt nemen we de wedstrijd terug stevig in handen. In de 56ste
minuut werd er een fout gemaakt op Dylan, gevolg een gele kaar voor de speler van
Doomkerke. In de 69ste minuut, een zuiver natrap op de enkels van Dylan. Deze doet
zijn beklag bij de scheids waarop de scheids de speler van Doomkerke een gele kaart
onder de neus steekt voor het plegen van deze vuile overtreding, rood had hier zeker
gekund, en een gele kaart aan Dylan geeft wegens het protest. In de 75ste minuut
voert onze T1, Zbigniew Swietek, zijn 1ste wissel uit. In komt Arthur Ismailov, Tiyani
Vanmassenhove ging eraf. In de 78ste minuut onderneemt Demmy een poging op doel,
zonder resultaat. In de 82ste minuut kreeg Aaron een gele kaart voor een relatief lichte
overtreding. In de 84ste minuut werd bij ons de 2de wissel uitgevoerd, Mats
Compernolle kwam erin Aaron die net nog een gele kaart kreeg ging eraf. In de 85ste
minuut wordt Mats mooi vrijgespeeld door Dylan. Mats kon deze mooie kans niet
verzilveren, de bal ging naast. In de 88ste minuut de laatste wissel, Lukas Lanszweert
kwam erin en Demmy ging eraf.
De eindstand van deze wedstrijd, 2-1. 3 punten bij voor het klassement, waar we
mooi op de 3de plaats blijven staan. Het verschil met plaats 2 is teruggeschroefd tot 2
puntjes. Volgende week spelen we op verplaatsing, tegenstander: VK Zerkegem.