Transcript U. Lovenjoel - V.K. Holsbeek A 16 oktober 2016 1

U. Lovenjoel - V.K. Holsbeek A
16 oktober 2016
1-0
Met de uitwedstrijd naar Lovenjoel en de komende wedstrijden tegen Kortenberg en Meerbeek, moesten we dringend
punten pakken om uit de bedreigde zone weg te komen. De pech met kwetsuren blijft ons echter achtervolgen en in de
voorbije week vielen ook Timo, Zeger en Jelle met diverse kwetsuren voor langere tijd uit.
De wedstrijd kon niet slechter beginnen want na amper 5 minuten spelen stonden we al 1-0 achter. Bij een aanval van
de thuisploeg probeerde de aanvaller Tom te omspelen, toetste de bal hierbij te ver weg, maar deze belandde echter
tegen de voet van Amadeus en zo dwarrelde de bal in doel. Het geluk zit ons echt niet mee. De rest van de eerste helft
ging gelijk opgaand verder zonder al te veel doelgevaar. In de 35ste minuut kon Amadeus mooi voorzetten, maar de
kopbal van Ward ging naast. In de 42ste minuut werd Bas de diepte ingestuurd, maar zijn doelpunt werd afgekeurd
wegens (twijfelachtig) buitenspel. We gingen rusten met een 1-0 achterstand na een helft waarin de thuisploeg amper
1 kans kreeg en we dan nog zelf scoorden.
In het begin van de tweede helft moest Tom eerst redding brengen op een gevaarlijke aanval en even later ging een open
kans over. Vanaf de 10de minuut kwamen we meer en meer in de wedstrijd en kregen we ook een aantal mooie kansen.
In de 13de minuut had Steven kunnen scoren op hoekschop, maar zijn kopbal ging voorlangs. Rond de 20 ste minuut kregen
we 2 mooie kansen, maar het schot van Willem ging over en de doelpoging van Niels ging via de doelman en paal in
hoekschop. Op het halfuur kregen we dan onze volgende kans, maar de kopbal van Jens ging naast. Amper 5 minuten
later stak de grensrechter de thuisploeg weer een handje toe daar hij een snelle tegenaanval afvlagde voor wegens
positie buitenspel aan de overkant van het veld. De laatste kans was voor Durmus op voorzet van Amadeus, maar zijn
schot ging net over. In de laatste minuut moesten we nog met zijn tienen verder na een tweede gele kaart voor Kristof.
Zo misten we de eerste kans op puntenwinst en moeten we in de komende 2 wedstrijden absoluut een 6 op 6 realiseren.