2-2
Voor de derby tegen K.F.C.R. Wezemaal zaten de weergoden ons niet mee. De stormachtige wind hield eerst en vooral
een aantal supporters thuis en maakte voetballen onder normale omstandigheden quasi onmogelijk. In laatste instantie
moest ook Steven Neutjens afhaken en deze werd op de bank vervangen door onze T2 Frederik Suls
De eerste 15 minuten vond geen van beide ploegen een antwoord op de veelvuldige windstoten waardoor de meeste
lange voorzetten helemaal niet aankwamen. De eerste echte kans noteerden we in de 15 de minuut. Tom werd diep
gestuurd door Bas, maar de doelman kon redding brengen op het schot van Tom. Uitstel is echter geen afstel en amper
5 minuten later was het aan Floris om Tom in de ruimte te sturen. Tom bleef ijzig kalm, omspeelde de doelman en
plaatste dan de bal rustig in doel. 1-0 na 20 minuten. In de daaropvolgende 5 minuten was Wezemaal aan zet. Eerst kon
Tom een schot nog net onder lat over tikken en even later ging een schot net naast. Op het halfuur werd Tom nog maar
eens diep gestuurd, maar nu was de doelman net iets eerder op de bal. Beide ploegen bleven veel last ondervinden van
de wind en niemand verwachtte nog veel doelgevaar voor de rust. Toch maakte Wezemaal nog de gelijkmaker. Een
snelle aanval bracht een bezoeker schuin voor doel en schoot de bal in de verste hoek voorbij een kansloze Tom. 1-1 was
dan ook de ruststand.
In de tweede helft hadden we de wind mee, maar dit leverde niet onmiddellijk kansen op. Het was wachten tot de 12 de
minuut voor de eerste echte doelkans(en). In één en dezelfde fase konden noch Amadeus, Tom en Durmus de bal in doel
werken. Wezemaal controleerde nu verder de wedstrijd en in de 19 de minuut was er een knappe redding van Tom nodig
om ons van een achterstand te vrijwaren. Het doelpunt viel dan toch in de 24 ste minuut. We kregen de bal achteraan niet
weg en zo kon een bezoeker de bal in één tijd op de slof nemen en deze tussen een bos van benen in de verste hoek
binnen schieten. 1-2 na 69 minuten. De bezoekers bleven de wedstrijd controleren en het was wachten tot de laatste 5
minuten eer we terug kansen kregen. In de 87ste minuut zette Timo en knappe aanval op, maar zijn schot werd nog in
extremis afgeblokt. In de 89ste minuut verdween dan ook een schot van Toon via een bezoeker in hoekschop en zo mocht
Ward in de laatste minuut nog een hoekschop nemen. Hij schilderde de bal perfect op het hoofd van Willem en deze
kopte de bal perfect binnen en zette zo de 2-2 eindstand op het bord. Zo herhaalde Willem zijn stunt van tegen Haasrode
door in de allerlaatste minuut de gelijkmaker binnen te koppen.