Transcript St. Meerbeek - V.K. Holsbeek A 30 oktober 2016 1

St. Meerbeek - V.K. Holsbeek A
30 oktober 2016
1-1
Na de ruime 7-0 overwinning tegen rode lantaarn Kortenberg van vorige week trokken we nu naar de voorlaatste in het
klassement St. Meerbeek en dit met één doel voor ogen: de 3 punten veroveren.
Na een studieronde van een dikke 5 minuten konden we stilaan komen dreigen en in de 8ste minuut resulteerde dit in een
vroege openingstreffer. Jan mocht op rechts een vrije trap nemen en deze werd door Niels perfect binnen gekopt. Wie
dacht dat we gelanceerd waren, kwam bedrogen uit. Beide ploegen speelden vrij rommelig en leden veelvuldig balverlies.
In de 25ste minuut kregen we dan een tweede kans, maar de hoek was iets te scherp voor Tom en mede hierdoor was zijn
schot iets te zwak. De doelman loste echter de bal, maar Willem kon hiervan niet profiteren. Het doelpunt viel dan wel 2
minuten later, maar spijtig genoeg aan de overkant. Een hoekschop kon net iets te gemakkelijk worden ingekopt en zo
stonden de bordjes terug gelijk. Dit was het zowat voor de eerste helft, want daarna vervielen beide ploegen terug in
hun slordig spel.
Geen beterschap in de tweede helft. Beide ploegen bleven aanmodderen tot in de 25ste minuut toen we zowaar een
mooie aanval in elkaar knutselden. De voorzet van op recht werd achteruit gelegd tot bij Tom en diens schot miste op
een haar na het doel. In de 70ste minuut kreeg Amadeus dan een tweede gele kaart aangenaaid door de scheids. Het was
pas nadat hij gezien had wie de fout maakte dat hij besloot een gele kaart te trekken. Enigszins belachelijk als je zag dat
zware fouten niet met geel bestraft werden.
Een gemiste kans om ons tussen de middenmoot van het klassement te nestelen. Volgende week zal het andere koek
worden met de komst van leider Aarschot, maar een match moet altijd gespeeld worden…