Wedstrijdverslag UN Zandvoorde – K.V.V. Aartrijke U15 1

Transcript Wedstrijdverslag UN Zandvoorde – K.V.V. Aartrijke U15 1

U15
1-4
Een mooi blauwe hemel met af en toe wat wolken maar wel heel fris om met onze Top
Knapen aan hun volgende match te beginnen. Op verplaatsing tegen UN Zandvoorde A.
Onze Knapen speelden een goeie 1ste helft met mooie acties en mooie kansen op doel.
Ook Zandvoorde creëerde een paar mooie acties. Wanneer onze keeper Jelle Van De
Voorde een klein foutje begaat was het Thomas Van De Voorde die deze terug recht
trok. Eerst werd er een tegendoelpunt afgekeurd wegens buitenspel. Maar in de 14de
minuut maakte Zandvoorde een lucky-goal. De bal ging over de keeper de goal binnen
1-0. In de 21ste minuut was er bijna de gelijkmaker. In de 23ste minuut maakte een
Zandvoordse speler een fout op Illian Delarue waardoor Illian een vrije trap mocht
geven. Hij trapte de bal mooi over de muur en BAM!! 1-1. De gelijkmaker is binnen.
In de 33ste minuut maakte Jelle Van De Voorde een mooie redding. Voor de rest was
het zoeken naar mogelijke pistes om richting doel te geraken maar de ruimtes waren
niet groot genoeg. De stand aan de rust bleef steken op 1-1.
Na de rust speelden onze Knapen een sterke 2de helft met mooie acties en mooie
kansen op doel.
Na 3 minuten scoorde Illian Delarue goal nummer 2. In de 9de minuut scoorde kapitein
Illian Delarue zijn derde goal, een Hattrick, dankzij een assist van Maxim Vonderlynck.
Dit was al een iets geruststellendere stand, 1-3. Het spel begon beetje per beetje
harder te worden en intensiever. Killian Verhaeghe werd geviseerd en kreeg een gele
kaart. Frustraties begonnen zich op te kroppen, de match bleef gewoon verder
afgewerkt. In de 37ste minuut kreeg Aartrijke een penalty, deze nam Killian Verhaeghe
voor zijn rekening. Hij scoort en brengt de stand op 1-4. Aartrijke kwam tijdens de
wedstrijd een paar agressieve spelers tegen maar, chapeau, ze speelden rustig verder.
De eindstand werd 1-4 verklaard.
Proficiat aan onze Knapen, de heenwedstrijd verloren jullie met 4-6 maar nu hebben
jullie de drie puntjes mee huiswaarts gebracht.