Wedstrijdverslag VV Koekelare – K.V.V. Aartrijke U15 4

Transcript Wedstrijdverslag VV Koekelare – K.V.V. Aartrijke U15 4

U15
4-1
Mooi zonnig lente weertje om met onze Top Knapen aan hun volgende match te
beginnen. Op verplaatsing tegen Koekelare. We wisten dat dit niet makkelijke ging
worden. Onze Knapen speelden een sterke 1ste helft met mooie acties en mooie kansen
op doel. In de 12de minuut ondernam Axel Everaert een poging om op doel te schieten
maar miste. In de 16de minuut zagen we een zeer mooie save van onze keeper Jelle
Van De Voorde. Over heel deze helft viel het op dat onze Knapen aan de grote carré
weinig durven trappen op doel en ook de mooie spelcombinatie waren nog zoek. In de
33ste minuut scoorde Koekelare een doelpunt uit buitenspel. De score werd, onterecht,
1-0. Hierdoor begonnen de koppen van onze Knapen een beetje te zakken en werd het
nog moeilijker om het doel van Koekelare te bereiken. Ook het scoren werd moeilijker.
In de 38ste minuut kon Kieran Vanfleteren een poging wagen op doel maar miste de
goal. Ook werd er een zuivere hands van Koekelare niet gefloten, dus geen penalty
voor Aartrijke. Ilian Delarue raakte geblesseerd aan z’n rug en ging even aan de kant.
De stand aan de rust 1-0. Na de rust speelden onze Knapen een sterke maar moeilijke
2de helft met weer mooie acties en mooie kansen op doel. In de 5de minuut werd het al
snel 2-0. In de 13de minuut werd er een fout gemaakt op Axel. In de 15de minuut werd
goal nummer 3 gemaakt. In de 18de minuut werd er een zware fout gemaakt op onze
kapitein van dienst Lars Willemsens met als gevolg voor Lars een lichte blessure maar
gelukkig niets ernstigs. In de 25ste minuut werd er een fout gemaakt op Thomas Van
De Voorde. 26ste minuut creëerde Milan Vandewiele een poging op doel. Er werd ook
een zware overtreding gemaakt op Axel Everaert met gele kaart voor de speler van
Koekelare als gevolg. In de 28ste minuut vielen we bijna achterover. Er werd weer een
doelpunt gemaakt uit buitenspel. Onze supporters konden dit niet pikken, 2 maal een
doelpunt uit buitenspel goedkeuren in één match! Net iets teveel van het goeie. Na de
4-0 werd er een wissel gedaan Illian, door de last van z’n rug, kwam eraf en Killian
Verhaeghe kwam erin. In de 33ste minuut kregen onze Knapen een penalty. De penalty
werd genomen door Killian. Deze scoorde de eerredder voor de ploeg. In de 35ste
minuut ondernam Thomas Van De Voorde een poging op doel. In de 36ste minuut
maakte Maxime Vansteeland een overtreding. Er werd eerst voordeel gegeven, en
nadat Koekelare een poging deed op doel en de bal naast de goal vloog werd er toch
voor die fout van Maxime gefloten. Iedereen was hierdoor verbaast en we vroegen ons
af “waarom eerst balvoordeel en dan na de gemiste poging toch voor een overtreding
fluiten”. Hoe dan ook er werd een vrije trap gegeven voor Koekelare. De bal ging tegen
de muur en het spel ging gewoon verder tot in de 39ste minuut nog een overtreding op
Thomas werd gemaakt. De match eindigde met een 4-1 eindstand.
We kregen eventjes een dipje, onze spelers waren gefrustreerd doo deze match op die
manier te moeten ervaren. Toch even een goeie raad voor onze Knapen, probeer in de
volgende wedstrijd voor je ploeg te vechten, als je aan de carré komt van je
tegenstander twijfel dan niet om op doel te schieten want in alle wedstrijden voorheen
gingen jullie door het vuur en nu trokken jullie een beetje naar achteren wat meer
durven. Probeer elkaar tijdens de wedstrijd te vinden want vandaag was het een beetje
moeilijk. Dus kop op hé gasten. Ik stel voor dat we deze verschrikkelijke wedstrijd
achter ons laten en we ons focussen op de volgende wedstrijd.