Wedstrijdverslag K.V.V. Aartrijke – K. SK Wenduine 1ste Elftal 2

Transcript Wedstrijdverslag K.V.V. Aartrijke – K. SK Wenduine 1ste Elftal 2

1ste Elftal
2-1
Een mooie maar frisse zondagmiddag om met onze Top Voetballers aan hun nieuwe
match te beginnen, namelijk tegen de kustploeg Wenduine. Onze Aartrijkse voetballers
speelden een sterke 1ste helft met mooie acties en mooie kansen op doel. Na 3 minuten
creëerde Arthur Ismailov een eerste, mooie, poging op doel. In de 5de minuut was het
Tiyani Vanmassenhove die ook een poging waagde op doel. In de 18 de minuut kreeg
Aartrijke een vrije trap net voor de carré maar de bal ging tegen de opgestelde muur.
In minuut 23 werd er net buiten de zijlijn een overtreding gemaakt op Jannick
Lanckriet, gevolg een gele kaart voor Wenduine. Het spel werd hierna nog harder
gespeeld. In minuut 40 werd een handspel gefloten voor Wenduine en kreeg Aartrijke
een vrije trap. Doelpunten werden er echter niet gescoord in deze 1ste helft, dus
moesten we met een 0-0 stand de kleedkamers opzoeken.
Na de rust speelde Aartrijke een sterke 2de helft met opnieuw mooie acties en mooie
kansen op doel. We zag ook trage reacties in unieke kansen op een goal en ook
moeilijke passen waardoor de bal vaak bij Wenduine terecht kwam. In de 46ste minuut
gaf Tiyani een prachtige voorzet naar Demmy Verschaeve maar die miste de
openingsgoal. In minuut 49ste probeerde Demmy nog eens z’n kans maar de bal wilde
er maar niet in. In de 54ste minuut werd voor Aartrijke een penalty gefloten wegens
handspel van Wenduine. Matthias Hoornaert nam de penalty voor zijn rekening. Hij
schoot eerst tegen de keeper maar scoorde de 1-0 dan toch. In de 57ste minuut werd
er een overtreding gemaakt op Aaron Verschaeve. Na al 2 keer naast het doel te
hebben besloten is het voor Demmy in de 63ste minuut; 3de keer goeie keer. En wat
voor een doelpunt hij scoorde! Demmy knalde de voorzet met een volley keihard
binnen 2-0. In de 65ste minuut werd het tijd voor een paar wissels. Dylan Desauvage
en Shane Lapere kwamen erin en Lorenz Jonckheere en Aaron Verschaeve gingen eraf.
In de 66ste minuut maakte Wenduine een goal, vanuit een inworp, 2-1. In de 70ste
minuut creëerde Shane een poging op doel. In de 72ste minuut werd Shane getackeld
met als gevolg een gele kaart voor de speler van Wenduine. In de 85ste minuut kregen
we een 3de wissel Demmy Verschaeve ging eraf en wie kwam erin? Dennis Standaert,
terug na een lange periode van blessureleed en dit verdiende een welkom-terug
applaus. Het spel werd in het laatste kwartier nog feller en harder gespeeld maar de
stand bleef 2-1. We wonnen deze fel bevochten wedstrijd en houden de 3 punten in
Aartrijke. Proficiat aan onze Aartrijkse voetballers dit was een mooie en spannende