Wedstrijdverslag K.V.V. Aartrijke – K. EG Gistel U17 2

Transcript Wedstrijdverslag K.V.V. Aartrijke – K. EG Gistel U17 2

Een frisse maar vooral mistige zaterdagochtend om met onze Top Scholieren aan hun
Patrick Devoogt, Saskia De Reuwe, Katharina Devoogt, Jean-Paul Van Luchem, Tino
Everaert, Gerd Compernol, Mario Segaert,… en nog veel meer…
Onze Scholieren kreeg versterking uit de Knapen van Axel Everaert en we
verwelkomen ook een nieuwe speler bij de Scholieren. Welkom bij KVV Aartrijke
Sandro De Keyser. Door de mist was de scheidsrechter eerst aan het twijfelen of de
wedstrijd door kon gaan of niet maar uiteindelijk werd er beslist dat het doorgaat.
Délégué van dienst was Christophe Serruys. Onze Scholieren speelden een sterke maar
moeilijke 1ste helft met mooie acties en mooie kansen op doel. In de 8ste minuut werd
er vanuit een hoekschop een mooie kopbal-doelpunt gemaakt door Tycho Van Den
Eynde. We stonden hiermee met 1-0 op voorsprong. In de 13de minuut werd er na een
foutje van Mats Compernolle een tegendoelpunt gemaakt. De prijs voor deze fout liep
nog op want onze keeper Joren Lietaert liep een blessure aan z’n ribben en aan z’n rug
op. Joren kon nog eventjes verder doen na wat verzorging van délégué Christophe
maar moest uiteindelijk, noodgedwongen, de wedstrijd verlaten. De volgende vraag
stelde zich direct. Wie moest er nu in de goal staan? Onze nieuwkomer, Sandro, stelde
voor deze opdracht op zich te nemen. Echt chapeau en dat voor zijn eerste wedstrijd.
Délégué Christophe deed een, verdienstelijke, poging om de bal op te vangen maar
miste hem aan de zijlijn. Tijdens de wedstrijd werd er ook vlug van bal verwisseld
vanwege de mist. In de 27ste minuut raakte Arno Segaert geblesseerd maar door het
wonderbaarlijke water en een zo goed als versleten spons van délégué Christophe kon
Arno terug spelen. In de 31ste minuut creëerde Kevin Compernolle een poging op doel.
In de 36ste minuut kreeg Anatkin Deramouth last van een blessure. Terug moest er
iemand geblesseerd van het veld. In de 39ste minuut was er even een zeer hilarisch
moment. Doordat de U11 ook thuis speelden raakte onze délégué een beetje verwart
door het fluitsignaal voor de rust in deze wedstrijd. Terwijl het nog net geen rust is bij
onze Scholieren loopt Christophe over het veld maar keert net op tijd, als Cindy
Vanthourenhout riep dat het nog geen tijd was voor rust, terug. In de 39ste minuut
kreeg Jasper Missinne een elleboog in het gezicht te verwerken en dus moest
Christophe nogmaals optreden. Onze trainer Kurt Roose zorgde voor wat ambiance op
de bank. De stand bleef 1-1 aan de rust.
Na de rust speelden onze scholieren een sterke maar moeilijke 2de helft met weer
mooie acties en mooie kansen op doel. In het begin van deze 2de helft staan we niet
scherp waardoor we na nog geen 2 minuten al direct 2 tegendoelpunten te verwerken
kregen. In de 10de minuut gaf Ian Devoogt een zeer mooie steekpass naar Mats
Compernolle die de kans kreeg om een doelpunt te maken maar deze miste de goal.
Het ging er bewogen aan toe en het spel werd harder gespeeld. De inzet bij onze
scholieren was erg groot, er werd al team gevochten om terug te komen. In de 23ste
minuut maakte Tycho een overtreding. In de 25ste minuut werd er een fout gemaakt op
Kevin. Er werd zeer goed verdedigd, we zagen 2 schitterende verdedigende acties van
Ian en Gill Verschaeve in de 27ste minuut. In de 30ste minuut kreeg de keeper van
Gistel een pass van z’n ploegmaat en stond opeens oog in oog met Mats Compernolle
eerst twijfelde Mats maar uiteindelijk slaagde hij er in om de bal van de keeper af te
pakken en de 2-3 te scoren.
De eindstand werd 2-3 verklaard. Op zich was dit geen slechte match, het was een