Wedstrijdverslag K.V.V. Aartrijke – Davo Westende 3

Download Report

Transcript Wedstrijdverslag K.V.V. Aartrijke – Davo Westende 3

Wedstrijdverslag K.V.V. Aartrijke – Davo Westende 3 - 2

Zonnig nazomerweertje om onze derde competitiematch aan te vangen. Door een, blijkbaar, spijtig voorval kon de scheidsrechter niet aanwezig zijn waardoor deze werd vervangen door onze eigen Niels Logghe De match begon matig voor onze scholieren met hier en daar wel een waterkansje voor beide teams maar wat onze scholieren ook probeerden, voetballen kwam er niet echt van en dit door een goed georganiseerd en sterk spelend Westende. Zo was het op het einde van de eerste 20 min 0-0 Tweede 20 min. Zelfde verloop als de eerste 20 min tot Westende plots op min 16 de 0-1 op het bord plaatste door een prachtig gegeven vrije trap. Zodoende, stand na tweede 20 min 0-1 Derde 20 min. Onze scholieren kregen opnieuw maar geen vat op Westende en op minuut 4 een prachtige save van onze doelman Joren Lietart. Op min 8 gevaarlijke tackle van James Vandeweghe, wat hem een gele kaart opleverde. Zo ebde de match verder met hier en daar een klein waterkansje maar op het eind van de derde 20 min keken onze scholieren nog altijd op een achterstand aan. Laatste 20 min. Opnieuw kregen onze scholieren maar geen vat op Westende tot plots in de 2 de min Mats Compernolle scoorde. BINGO 1-1. In de 4 de minuut kregen we dan een penalty toegewezen en opnieuw Mats Compernolle. BINGO 1-2. Westende begon tegen de vermoeidheid te vechten waardoor onze scholieren iets meer vat kregen op de match en op min 10, een vrije trap, jawel hoor Mats Compernolle. BINGO 3-1. In min 13 kreeg Westende dan ook een penalty toegewezen door fout van Tycho Van Den Eynde, deze werd vlekkeloos omgezet en zo stond het plots 3-2 met nog zo'n 6 minuten op de klok Het waren 6 zenuwslopende minuten maar onze scholieren hielden stand (ook na gele kaart op min 19 voor Kevin Compernol) zo was de eindstand dan toch uitgedraaid in ons voordeel. EINDSTAND 3-2 Hopelijk komen onze scholieren in de volgende competitiematch wel weer aan voetballen toe maar we staan voorlopig toch wel aan de TOP met onze TOPSCHOLIEREN Proficiat gasten en op naar volgende week tegen Dar. Ruddervoorde B Ook bedankt aan onze eigen Niels Logghe om de macht in goede banen te hebben geleid. Na afloop van de match werd er voor onze scholieren frietjes en spaghetti aangeboden door onze eigen coach Kurt Roose en délégué Mario Segaert en een drankje vanwege de jarige Ian Devoogt. Proficiat Ian.