RETURSEDEL Chicy.se

Download Report

Transcript RETURSEDEL Chicy.se

RETURSEDEL

Chicy.se

Ditt namn: ………………………………………………………….. Datum: .………………………… Order nr: ……………………………………….. Faktura nr: ……….………………………………….

LÄTT ATT BYTA OCH RETURNERA

Som kund hos Chicy har du alltid rätt att frånträda avtalet genom att returnera dina varor till oss inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att du ska kunna nyttja din ångerrätt måste du returnera varan i

oskadat skick, i originalförpackning.

Alla varor ska skickas tillbaka i originalskick och med lappen kvar trosor, strumpbyxor, örhänge, BH.

(ej sönder eller borttaget Vid nyttjande av ångerrätten är det du som betalar fraktkostnaden.

). Produkter som utsatts för parfym, smink, röklukt eller annat som lämnat märke eller lukt även med djurhår räknas inte som originalskick och går därför inte att returnera. Retur och bytesrätten gäller ej underkläder, intima varor t.ex.

Returadress: Udee Mode (Chicy.se), box 4029, 22721 Lund, Sverige.

HUR SKA JAG SKICKA TILLBAKA VARAN?

Skriv ut och fyll i retursedeln

,

skicka tillbaka varan som du själv måste betala returportot med Posten AB. Det är viktigt att skicka tillbaka varan i en plastpåse och sedan stoppa den i kuvert/påse/kartong eller använd gärna den gamla påsen/kartong som den kom i. Vi rekommenderar att du sparar kvittot från posten för att kontakta dem om returen inte kommit fram till oss. Det är kunden som tar ansvar för returen skall kommit fram.

HUR GÖR JAG ETT BYTE?

( Byte av varor gäller endast order inom Sverige )

Givetvis kan du byta din vara mot ett annat plagg, storlek eller färg, så länge varorna har samma pris.

Skriv ut och fyll i retursedeln

,

ange vilka varor du vill ha istället, artikelnummer, namn, storlek och antal. Skicka tillbaka varan i påsen/kartongen som den kom i. Du betalar själv för returportot. Du betalar bara för att skicka tillbaka varan (returportot). Inga fler fraktavgifter tillkommer. Titta på vår web shop så att du ser att produkten du vill byta till finns tillgänglig. Mejla sedan oss på [email protected] med ämnet "Byte + ditt ordernummer" i ämne raden. Skriv vad det är du vill byta till så att vi kan lägga undan produkten till dig.

JAG VILL REKLAMERA EN VARA

Om något skulle vara fel på en vara som du har beställt maila oss på: [email protected] så snart du upptäcker defekten så hjälper vi dig med din reklamation.

Om ni vill reklamera varan SKICKA inte tillbaka varan förrän ni varit i kontakt med oss och vi bekräftar att ni kan skicka tillbaka varan!

Vi ersätter ej returkostnaden om du skickar tillbaka varan utan att har tagit kontakt med oss tidigare vid reklamationen!