share and download study presentations
Upload
Log In
Login
Register

Directory

Related presentations

Ünite 12
Ünite 12
Fotoelektrik Olay
Fotoelektrik Olay
2 - Kimya
2 - Kimya
PERİYODİK TABLO
PERİYODİK TABLO
Ek Dosyayı İndir
Ek Dosyayı İndir
Ünite 11
Ünite 11
Değerlik Bağı Teorisi (ÖZET) Ligant = Lewis bazı Metal = Lewis asidi s, p ve d orbitalleri belirli geometrilerde hibrit orbitalleri verir  M-L hibrit.
Değerlik Bağı Teorisi (ÖZET) Ligant = Lewis bazı Metal = Lewis asidi s, p ve d orbitalleri belirli geometrilerde hibrit orbitalleri verir M-L hibrit.
NÜKLEER MANYETIK REZONANS SPEKTROSKOPISI  Arş. Gör. İrfan Çapan   İçerik • • • • • • • •  NMR nedir? IR ile ne farkı var ? Hangi Çekirdeklerde Aktiftir? 1H-NMR Spektroskopisi Çekirdeklerin Manyetik alandaki davranışları Piklerin Oluşumu Kimyasal.
NÜKLEER MANYETIK REZONANS SPEKTROSKOPISI Arş. Gör. İrfan Çapan İçerik • • • • • • • • NMR nedir? IR ile ne farkı var ? Hangi Çekirdeklerde Aktiftir? 1H-NMR Spektroskopisi Çekirdeklerin Manyetik alandaki davranışları Piklerin Oluşumu Kimyasal.
ATOM MODELLERİ  MODERN ATOM MODELİ  İSTANBUL ATATÜRK FEN LİSESİ   BOHR ATOM MODELİNDEKİ ÇELİŞKİLER   Dairesel yörüngede dönen yüklü bir tanecik enerji yayar. Enerjisi azalan taneciğin hızı düşer,döndüğü dairenin yarıçapı küçülür.
ATOM MODELLERİ MODERN ATOM MODELİ İSTANBUL ATATÜRK FEN LİSESİ BOHR ATOM MODELİNDEKİ ÇELİŞKİLER  Dairesel yörüngede dönen yüklü bir tanecik enerji yayar. Enerjisi azalan taneciğin hızı düşer,döndüğü dairenin yarıçapı küçülür.
wordpres-sunu - WordPress.com
wordpres-sunu - WordPress.com
081206061
081206061
Pi Bağı İçeren Moleküller
Pi Bağı İçeren Moleküller

KIM311 Anorganik Kim I

Download Report

Transcript KIM311 Anorganik Kim I


        	
  • Company
  • Nicosia Constantinou Palaiologou 16, Palouriotissa, 1040
  • +357 64-733-402
  • [email protected]
  • Links
  • About
  • Contact
  • Help / FAQ
  • Legal
  • Terms of Service
  • Privacy policy
  • Cookie policy
  • Disclaimer

slideum.com © 2026, Inc. All rights reserved.

Directory