Voorafgaande aan de wedstrijd van het 4 elftal tegen het 5 van
haar eerste 3 wedstrijden en al een paar keer dik op de broek
e
Het 4 daarentegen had zich naar 9 punten geknokt in haar eerste
wedstrijden van het seizoen.
Vanaf minuut 1 was er dan ook inderdaad sprake van de reus
tegen kleinduimpje, met fris en aanvallend voetbal stuurden de jongens van coach Maarten Visser de jongens
van OSC`45 van het kastje naar de muur, het werd op deze wederom prachtige zondagmorgen maar liefst 16-1
e
voor het 4 van SV CHC.
De voorbereiding op deze wedstrijd was goed, eindelijk was onze keeper weer terug van een welverdiende
vakantie met zijn gezin en alles bij elkaar hadden we maar 4 afmeldingen, het enige waar we voor moesten
waken was natuurlijk onderschatting van de tegenstander………….
Dat gebeurd natuurlijk nog weleens als je weet dat je tegenstander nog geen punt heeft en ook nog eens een
dramatisch doelsaldo moet overleggen…….
De opstelling was snel gemaakt! Na 3 wedstrijden gekeept te hebben mocht Alex Brok ook eindelijk weer eens
vanaf minuut 1 bij zijn maatjes voorin staan, dit was echter alleen omdat ene Wilfred Stupers afwezig was zei
de coach, laat het maar zien zei Maarten Visser tegen zijn oogappel!
Tja, zo kun je natuurlijk ook iemand scherp krijgen…………..(of kompleet kapot maken!!)
Onder de klanken van Andre Hazes sr.en jr.(Dave van Wieringen zal blij zijn dat hij gestopt is!) werd er zeer
relaxed naar de wedstrijd toe gewerkt, er ontstond toch weer een sfeer van “dit doen we wel even”……………..
Niet goed natuurlijk! Achteraf gezien maakte het niets uit aangezien de tegenstander totaal niet bij machte was
om het ons ook maar enigszins moeilijk te maken, we waren amper een kwartier bezig en de wedstrijd was al
gespeeld!
Het was inmiddels al 4-0 door 2 doelpunten van Elroy Gloudemans, een eigen doelpunt van OSC`45 op
aangeven van Roel Bonants, en Alex Brok mocht met zijn punt van zijn schoen er ook 1 tegen de touwen
schieten………………
We namen gas terug want deze wedstrijd was allang geen wedstrijd meer, toch stond er naar 45 minuten
aanvalsgeweld een 9-0 tussenstand op het scorebord, Bennie Braam en Rik van Lent maakten er allebei nog 1
e
maar dè man van de eerste helft was Elroy Gloudemans, hij maakte er in totaal 5 in deze 1 helft.
De mooiste treffer van deze 9 was toch wel die van Rik van Lent, schitterende voorzet van onze voorzitter Sjo
Heu Lain en evenzo schitterend binnen gekopt door Rik van Lent, een uit het boekje heren!!
Na de thee veranderde het spelbeeld natuurlijk niet al had OSC`45 wel iets uit de hoge hoed getoverd!
Niet zozeer de “nieuwe” keeper maar wel de laatste man, met alle respect naar Jeroen van Lexmond (jij moet
lekker voorin gaan spelen kerel!!) maar ineens stond daar een jong, snel en goed voetballend mannetje die het
e
ons in het begin van deze 2 helft meer dan lastig maakte!!
Als wij jullie een tip mogen geven mannen van OSC`45, laat hem daar staan!! Dat gaat werken!!!
Maar goed, in je eentje alles tegen houden gaat natuurlijk niet!
De 10-0 werd gemaakt door Bennie Braam uit een strafschop, de afspraak van een blaadje bier van diegene die
e
de 10 maakt werd trouwens niet ingelost geloof ik????
Die strafschop ontstond na een handsbal van OSC`45, dan zit ook alles tegen……………..
Toen ook Alex Brok in 9 minuten tijd zijn doelpuntentotaal opschroefde van 1 naar maar liefst 5 goals nam de
stand toch wel drastische vormen aan, 14-0 met toch nog een kwartier te spelen…………..
En toen kwam toch hèt moment van OSC`45, in welke wedstrijd dan ook, je krijgt altijd een kans word er
weleens gezegd en dat gebeurde ook in deze wedstrijd!
Des te mooier voor OSC`45 maar wel knap lullig voor onze keeper werd deze ene kans ook direct een doelpunt,
de man die de eerste helft nog stond te keepen was de maker van deze eretreffer………….14-1!
De gebroeders Braam namen in de laatste minuten van de wedstrijd de 2 slotakkoorden voor hun rekening,
e
Bennie mocht zijn 3 maken en ook Tommie kwam op het wedstrijdformulier!
De wedstrijd die nooit een wedstrijd was eindigde zodoende in een 16-1 overwinning voor SV CHC 4!
Wie niet vergeten mag worden is onze scheidsrechter!! Hulde aan jou Willem van der Veer voor het prima
leiden van deze toch ietwat rare wedstrijd!
Man van de wedstrijd: Moeilijk om tijdens zo`n wedstrijd iemand een cijfer te geven, onze rapporteurs van de
dag (Bennie Braam+Frenk Tames + coach/leider) gaven voor het gemak iedereen een voldoende maar 1 iemand
kreeg net ff wat meer dan een voldoende! ELROY GLOUDEMANS werd man van de wedstrijd!!
De spaarpot werd met 44 euro flink aangeduwd aangezien deze monsteruitslagen natuurlijk niet vermeld staan!
Aanstaande zondag zal er uit een heel ander vaatje getapt gaan worden wat betreft de tegenstand, onze
medekoplopers (ook alles gewonnen dus ook 12 uit 4) uit Helvoirt komen op bezoek!
Een regelrechte topper en eentje van de bovenste plank!!
Voor diegene die dit leest en ons elftal een warm hart toedraagt, alle support is van harte welkom!!
We spelen om 11.00 uur deze thuiswedstrijd dus verzamelen we om 10.00 uur in de kantine van CHC!