CDW – GJS 2-0

Transcript CDW – GJS 2-0

Ook de derde uitwedstrijd ging verloren voor GJS. Na de 4-0 bij Roda Boys/Bommelerwaard en
de 3-0 bij Altena werd het nu 2-0. De nederlagen worden steeds kleiner, maar uit is er nog
steeds niet gescoord.
GJS begon goed en reeds in de eerste minuut was er een kansje voor Ruud Bos, maar hij raakte de
bal verkeerd. Na vijf minuten was het echter wel raak voor de thuisclub toen Stefan Nesselaar een
steekpass beheerst afrondde. Na 22 minuten mocht Quincy Bartens een vrije trap nemen en deze
kwam goed voor het doel. De bal werd weggekopt, maar weer opgevangen en een paar keer ging de
bal heen en weer tot deze bij de vrijstaande Ruud Bos kwam, maar hij schoot net naast. Bij de
e
thuisclub waren de verre ingooien van Benjamin Polman (hij speelde zijn 100 wedstrijd voor CDW)
e
gevaarlijk. In de 34 minuut ontstond uit zo’n verre ingooi een vrije kopkans, maar Lennard Nienhaus
kopte de bal te zacht recht in handen van Jari van Baalen. Direct daarna aan de andere kant gaf Bart
Viveen een goede voorzet, maar deze ging voorlangs en net buiten bereik van Ruud Bos. Twee
minuten later ging Ingmar de Wit met te hoog been een duel met Bram Vermeer aan, maar
scheidsrechter Elissen laat doorspelen en de speler van CDW kon vrij op Jari van Baalen afgaan. Zijn
schot was echter te zacht. In de extra tijd kopte Ruud Bos een bal door en Quincy Bartens leek te
gaan scoren, maar hij ging onderuit. Scheidsrechter Elissen stond er bovenop en oordeelde dat er
niets aan de hand was.
In de rust werd Joey van der Wal gewisseld voor Niels Hofman. Opnieuw begin GJS sterk na de rust
e
en toog ten aanval. In de 51 minuut leek Ruud Bos de gelijkmaker te scoren, maar keeper Ibrahim el
Salih dook de laag ingeschoten bal uit de hoek. Twee minuten later was het wel raak voor de
thuisclub. Benjamin Polman begon aan een rush en liep iedereen voorbij. Zijn scherpe voorzet werd
vlak voor de doellijn in het doel getikt door een speler van de thuisclub die omringd werd door een
e
paar verdedigers van GJS (2-0). Drie minuten later kopte Ruud Bos op de lat. In de 65 minuut kopte
Louis Damen de bal achterwaarts op doel, maar keeper Salih tikte de bal over de lat. Twee minuten
later kopte Ruud Bos de bal door op Sjors Hendriks, die vervolgens onderuit werd gehaald. De door
scheidsrechter Elissen toegekende strafschop werd door Louis Damen niet al te bast genomen en
e
keeper Salih tikte de bal uit het doel. In de 80 minuut nog een gevaarlijk momnet voor het GJS doel
toen de thuisclub een indirecte vrije trap mocht nemen wegens een terugspeelbal. De bal ging via
keeper Jari van Baalen echter corner. Uit deze corner kwam nog een vrije schietkans, maar de bal
werd hoog over geschoten. Twee minuten ging de achterhoede van CDW in de fout en kon Louis
Damen op keeper Salih afgaan. Deze kwam uit zijn doel en won het duel van Louis Damen die daarbij
onderuit ging. De bal kwam bij Sjors Hendriks, maar zijn schot belandde in handen van de keeper.
Rest nog te vermelden dat in de loop van de tweede helft Louis Damen en Kevin Gruiters in het veld
kwamen voor respectievelijk Sereno Latuhihin en Enrico Pululu.
Komende zaterdag speelt GJS thuis tegen BLC uit Den Bosch, aanvang 15.00 uur.