e

in Engelen!

02-10-2016

FC Engelen 5 – SV CHC 4 Uitslag: 2-5

Aan de hand van een uitblinkende Wilfred Stupers heeft het 4 e elftal van SV CHC een redelijk simpele overwinning geboekt op het 5 e elftal van FC Engelen, het werd tijdens deze eerste èchte frisse voetbalochtend 2-5 voor het team van coach Maarten Visser. We hadden slechts 4 afmeldingen voor deze wedstrijd, wat natuurlijk goed te noemen is, we hadden als leiding zelfs moeite om de juiste opstelling te maken maar we kwamen er toch uit! Op naar Engelen tegen een team waar we al wel vaker tegen hadden gespeeld zei men maar achteraf gezien kende ìk er maar vrij weinig van, ja mijn buurman kende ik van die eerdere wedstrijden maar toen waren er toch ook een hoop andere spelers bij…………… Desalniettemin hadden we natuurlijk veel vertrouwen na onze goede start in de competitie! Voor het eerst tijdens deze voetbaljaargang konden de thermo shirts uit de verpakking gehaald worden, op het kille kunstgrasveld van Engelen werd er om 11.00 af getrapt voor competitiewedstrijd nummer 3! We begonnen goed! Al kon je ook wel zien dat FC Engelen ook wel degelijk een balletje kon trappen! Nu we eindelijk eens een keer tegen een team aan moesten treden wat qua leeftijd ook overeen komt met die van ons hoeven we het niet alleen van “slim” voetballen te hebben maar konden we zelfs proberen het spel te maken!! Na zo`n 20 minuten aftasten namen we dan ook daadwerkelijk de regie in handen en dit werd alleen maar makkelijker gemaakt doordat Wilfred Stupers zeer slim een gegeven vrije trap snel neemt en zodoende de verdediging van Engelen verrast, SJO HEU LAIN kan werkelijk schitterende de 0-1 tegen de touwen schieten achter de eveneens verraste keeper van Engelen! 0-1! Pracht goal SJO HEU! Nog even en je bent weer helemaal waar je wilt zijn! Fit en gedreven!! Top!! Nog voor de rust liet Wilfred Stupers zien dat hij niet kan en zeker niet mag stoppen ook al heeft hij aangegeven dat het geen jaren meer gaat duren! (Joyce Stupers-De Heus: Doe dan toch maar betalen!!!!) Met 2 prachtige goals van Wilfred werd de stand opgetrokken naar 0-3 na allereerst goed kaats werk van Johan Visser en daarna een solide “een-tweetje” met Bennie Braam. Met buitenkant rechts werd de 0-2 binnen geschoven, en met binnenkant rechts de 0-3 binnen geknald! FC Engelen kreeg de gehele 1 e helft geen enkele kans op een eventuele treffer, verdedigend stond het bij ons als een huis! De wedstrijd leek dus al na 45 minuten de goede kant op te vallen voor ons………………………….. Nog even vol gas werd er in de rust aangegeven door coach Maarten Visser want aangezien we een grote groep hadden wilde hij per se dat iedereen ruim aan voetballen toe zou komen, en terecht natuurlijk!! Nadat Wilfred zo`n 10 minuten na rust zijn hattrick officieel maakte door een geweldige aanval met Bennie Braam des Wilfreds af te maken met een bekeken lobje vond hij het welletjes, 0-4 was een “zekere” marge en hij liet zich wisselen! Wilfred: Sjappoo kerel, je hebt volgens mij niks verkeerd gedaan!! Geweldige pot!! Ook onze leider achterin wilde het niet zover laten komen dat hij weer met een krampaanval het veld moest verlaten dus werd ook Willem Pons vroegtijdig naar de kant gehaald.

En hoe je het ook went of keert mannen, vanaf dat moment ging het minder en minder! Engelen had natuurlijk ook niets meer te winnen of te verliezen dus die gingen met z`n alleen massaal voor een doelpunt, dat doelpunt kwam er uiteindelijk al was daar wel een “klein” beetje hulp voor nodig van Alex Brok, de (hopelijk laatste keer) gelegenheidskeeper was simpelweg te klein om bij een hoge bal van FC Engelen te kunnen, al sprong hij niet eens omhoog om het ook maar enigszins te proberen!! 1-4!! Aangezien er door de aanvalsdrang van FC Engelen ruimtes kwamen voor onze aanvallers hadden we daar veel meer gebruik van moeten en ook kunnen maken maar de aanvallers speelden niet hun aller beste wedstrijd laten we maar zeggen…………….. Robert Fossen dacht zelfs zo`n 10 minuten voor tijd, ik ga eens voor eigen succes! En wat heet, na een heerlijke solo schoot hij met zijn chocolade been de 1-5 langs de keeper, mooie solo Fossen!! Door de verdediging inclusief keeper van SV CHC op het verkeerde been te zetten kon Engelen nog 1 keer tegen scoren in deze gezapige 2 e helft maar dat was het dan wel. De eindstand in Engelen werd op deze manier dus 2-5 in het voordeel van het 4 e van SV CHC! Leuk potje voetbal op deze zondag-ochtend met een meer dan terechte winnaar, de poule werd voor het eerst na introducering gewonnen door ondergetekende en er werd 22 euro gespaard! Man van de wedstrijd behoeft geen uitleg: Met afstand en voor de 2 e week op rij! Wilfred Stupers! Aanstaande zondag spelen we de derby tegen OSC`45, deze jogens wachten nog steeds op hun 1 e punten van het seizoen en die zullen ze maar wat graag tegen ons willen behalen! We spelen deze thuis wedstrijd om 11.00 uur dus verzamelen we om 10.00 uur in de kantine van CHC!