wedstrijden en houd je toezicht dat de wedstrijdvelden door de teams worden
• Zorgen voor inspeelballen voor de tegenstanders;
• VVS'92 spandoeken ophangen, deze liggen in de VVS-kar;
• Elk veld dient een wedstrijdbal te hebben;
• Als er een scheidrechter/tellers niet aanwezig is, deze bellen (ledenlijst en lijst met regioscheidsrechters ligt in de
verenigingsmap in de VVS-kar)of zorgen voor vervangende scheidsrechter/tellers (eventueel zelf fluiten/tellen);
• Na het inspelen ook weer de muziek stop zetten.
Taken zaalwacht om 16.00 uur:
• 15.30 uur aanwezig in de zaal;
aangesloten worden) Let op! Zet de muziek pas aan als alle wedstrijden van 14.00 uur zijn afgelopen!;
• Als er een scheidrechter/tellers niet aanwezig is, deze bellen of aanspreken op zijn taak (ledenlijst en lijst met
regioscheidsrechters ligt in de verenigingsmap in de VVS-kar)of zorgen voor vervangende scheidsrechter/tellers
(eventueel zelf fluiten/tellen);
• Na het inspelen ook weer de muziek uitzetten en de cd’s terug in de verenigingsmap stoppen;
• Na aanvang van alle wedstrijden kun je gaan omkleden/douchen;
• Na afloop van de wedstrijden alle ballen, de kar en spandoeken opruimen.
Tellen
Indien je als aspirant staat ingedeeld om te tellen samen met een seniorenlid, is het de bedoeling dat je leert hoe het
wedstrijdformulier invuld moet worden. Als seniorenlid begeleid je de aspirant hierbij, leg het formulier uit en laat de
aspirant minimaal 1 set het formulier invullen!
Dames 1 VVS’92-RVC/Libanon ’50 3-1
VVS’92 pakte de eerste set gemakkelijk, maar kwam in de tweede set moeilijker tot scoren.
Op het sterke blok en de goed geplaatste prikballen had VVS’92 in deze set geen antwoord.
In de derde set werd er gevochten aan beide kanten wat voor VVS’92 tot winst leidde. De vierde set waren vooral sterke
services en slimme aanvallen de basis voor de overwinning.
Dames 2 VVS’92-YVC 4-0
VVS ’92 startte erg sterk aan deze wedstrijd. Binnen zeer korte tijd stond VVS’92 8-0 voor. Deze voorsprong werd niet meer
weggegeven en de eerste set werd makkelijk binnen gehaald. De tweede set was dit wel anders. VVS’92 kwam op
achterstand en moest de achtervolging inzetten. Dit lukte op tijd en de set werd gewonnen. De derde en vierde set was
het belangrijk om de concentratie vast te houden. Dit was soms moeilijk, maar VVS’92 wist alle punten binnen te slepen.
CMV
Zaterdag 30 januari was er een extra toernooi in Axel. VVS kon met twee teams deelnemen aan het toernooi op niveau 6.
Deze teams wisten beslag te leggen op een derde plaats in het overall klassement.
De twee CMV niveau 4 teams reisden af naar Philippine. Niveau vier is het niveau voor de jongste spelers van VVS’92. Zij
hebben gestreden voor wat ze waard zijn. Dit resulteerde voor het eerste team op een keurige vijfde plaats. Het andere
team kon een toerinooizege aan de zegekar rijgen.
C-jeugd VVS’92-BOK 3-1
De tegenstanders uit Kapelle boden weinig tegenstand in de eerste set. De aanstormende talenten van VVS’92 lieten goed
en degelijk spel zien en wonnen deze set overtuigend. In de tweede set bood BOK veel meer tegenstand. Ze maakten het
de spelers van VVS’92 lastig en wisten zelfs de set te winnen. De derde en vierde set vormde BOK geen gevaar meer en
won VVS’92 overtuigend.
B-jeugd VVS’92-YVC 4-0
VVS’92 speelde de eerste wedstrijd van deze tweede seizoenshelft en wist deze wedstrijd zeer overtuigend te winnen. De
tegenstander was niet opgewassen tegen het inmiddels goed op elkaar ingespeeld team van VVS’92. Ondanks dat bijna
ieder teamlid op een andere positie stond dan normaal, wisten ze met een constant niveau de wedstrijd met 4-0 te winnen.
Wij 4-0 gewonnen hebben?
Wij een supporter op de bank hadden zitten?
Marica geen stem had?
Dit erg lastig is als spelverdeler?
De tegenstander panty's aan hadden?
Dat één van de tegenstanders met ons VVS mee
klapte?
Marinda 4 sets gespeeld heeft?
We meerdere serviceseries hebben gemaakt?
Recreanten
Het nieuwe recreatieteam is donderdag 4 februari
van start gegaan! Een grote groep
enthousiastelingen kwam die avond opdagen.
Pagina 4
10-02-2016
Wedstrijdverslag VVS'92 D1 - RVC/Libanon'50 D2
Het grote prikfestijn
Zaterdag 30 januari stond de thuiswedstrijd tegen RVC/Libanon op het programma. De uit-wedstrijd hadden we met 3-2
binnen weten te slepen, maar toen hadden we vooral het gevoel dat er toch echt meer in had gezeten. Libanon
noteerde ook de laatste weken flink wat nederlagen, dus we wilden wel graag een dikke winst pakken.
We begonnen de wedstrijd goed. De eerste set werd er degelijk gespeeld. Goede passes, bijna geen foute services en
het hoge blok van Libanon werd vooral gebruikt... Langs het blok was soms wat lastig, maar via het blok scoren lukte
prima. De eerste set werd dan ook gewonnen met 25-19.
Coach Rob waarschuwde ons aan het begin van de tweede set: 'Ze hebben niet voor niks een tijdje bovenaan gestaan,
onderschat ze niet'. Waarschijnlijk had hij in zijn glazen bol gezien dat we in de tweede set zouden gaan prutsen en
probeerde hij dat tevergeefs te voorkomen. Het hoge blok van Libanon zorgde voor problemen, er kwamen weinig
ballen over het net en Libanon prikte de ene na de andere bal op lege plekken in ons veld. We wisten niet meer hoe we
konden scoren en moesten de set dan ook aan de gasten laten met 18-25.
Ok, nieuwe set, dan is het weer gewoon 0-0 en we kunnen gewoon nog met 3-1 winnen. Het begin van de derde set
speelden we nog steeds niet ons beste spel. Maar zoals een trainer van ons wel eens zegt: ' wat wij lastig vinden, vinden
zij ook lastig' en prikballetjes scoorden dan ook wel. Langzaam konden we weer wat meer scoren en het ging deze set
dan ook lange tijd gelijk ook. We wisten net op tijd een eindsprint in te zetten en de derde set te pakken.
Een vijfde set hebben we geen zin in, dus dan moet het nu maar gebeuren. Libanon bleef flink prikken en scoorde daar
ook regelmatig mee, maar Simone besloot deze set dat het tijd was om eens wat terug te doen. Ze prikte net zo hard
terug, timmerde af en toe een bal dwars door het blok heen en scoorde zo flink wat punten. Michelle en Suzie waren
verantwoordelijk voor een paar knallende services waardoor we met veel meer overtuiging deze laatste set wonnen met
25-15.
Het was zeker niet ons beste spel dat we hebben laten zien deze wedstrijd, maar we hebben toch weer vier punten en
staan daarmee op de derde plaats op de ranglijst.
Pagina 6
Het is weer tijd voor het eerste evenement van dit seizoen!
Zaterdag 19 maart 2016 organiseert de evenementencommissie een Verenigingsdag.
Deze dag spelen alle teams (behalve CMV 4) een thuiswedstrijd. Dit leek ons een
ideale gelegenheid om er een leuke dag van te maken.
Tijdens het CMV toernooi hopen wij op een gezellig drukke tribune met familie van de
CMV-spelers, overige CMV-leden, Aspiranten en Senioren.
Na het CMV-toernooi bieden we een lunch aan voor alle leden van VVS'92.
Je kan hierbij kiezen uit friet met een snack of soep met een tosti. Je hoeft je hiervoor
niet op te geven, wij hopen gewoon dat jullie allemaal gezellig komen!
Na afloop van de lunch kunnen de CMV-leden samen met de
evenementencommissie spandoeken maken om hiermee de teams aan te moedigen
die 's middags hun wedstrijd spelen.
Het zou leuk zijn als we tijdens de wedstrijden van de aspiranten en senioren ook goed
gevulde tribunes hebben en dus ook met veel CMV-leden de teams aanmoedigen.
Als ouders/verzorgers van de CMV-leden is het niet nodig om de gehele dag in de
sporthal te zitten, tussen 12.00 uur en 15.00 uur worden de kinderen door
evenementencommissie opgevangen en vermaakt (natuurlijk mogen de kinderen ook
eerder opgehaald worden). Wij hopen natuurlijk dat na 15.00 uur jullie nog allemaal
even in de sporthal blijven hangen om nog een paar leuke wedstrijden te kijken!
Om deze dag tot een succes te maken, zouden we het leuk vinden om tijdens alle
wedstrijden volle tribunes te hebben. We vragen jullie dan ook om allemaal naar de
Baskensburg te komen en je familie en vrienden uit te nodigen!