06 11796582
023 5277404
023 5261018
023 8444201
Rapid 1 ontving kampioen Avanti en hoopte dat die het feest nog in de benen hadden. Direct vanaf start zagen we inderdaad onze kansen en stonden
we constant voor, bij rust 12-11 en direct hierna 14-11, even kantelde het naar 15-18, in een geweldige slot sleepten we er 18-18 uit! Strijd is nog open!
Rapid 2 had wat goed te maken na het gelijkspel tegen ADOS uit. Na een goede start liepen we uit naar 9-2. Maar voor rust stagneerde het en kwamen
ze terug naar 9-6. Hierna gingen we goed verder en liepen uit naar 15-8. Tegen het eind nog een klein showtje van ‘air-mike’ die er 3 fraai inlegde: 20-8!
Rapid 3 was vanaf het begin de bovenliggende partij tegen De Vinken. Pas vlak voor rust kregen we ons eerste doelpunt tegen en toen hadden wij er al
zeven gemaakt. Na de rust werd de voorsprong verder uitgebouwd en werd er met 15-5 gewonnen. Dus weer klonk dàt liedje door de Kennemer , yes!!
Rapid 4 moest tegen kampioen Fiducia en wilde nu wel van ze winnen, maar we stonden snel 0-3. Kennelijk hebben wij dit nodig om op gang te komen,
want bij rust stonden we wel 2pt voor. De 2e helft hadden we kans uit te lopen, echter ook nu lukte het scoren niet, maar onze missie slaagde wel: 15-13!
Rapid A2 speelde een spannende pot, waarin we vooral verdedigend heel goed waren! Scoren ging moeilijk, ondanks onze mooie aanvallen. De laatste
minuten was voor spelers en fans echt billen knijpen, maar uiteindelijk konden we 1 pt voorsprong vasthouden en wisten zo met 7-6 te winnen van Triaz.
Rapid B1 is op kampioenskoers, nu echt 1e. We zagen een redelijke 1e helft tegen Rohda, waarin we veel kansen creeerden maar te weinig afmaakten,
6-2 bij rust. Direct hierna waren de 1e 2 aanvallen meteen raak en liep de score met lange aanvallen mooi op en lieten we verdedigend niks toe: 17-6!
Rapid B2 moest naar OKV. Het ging erg moeizaam en we kwamen al snel 2-0 achter. We misten pit en overtuiging. Doordat wij de kansen niet konden
afmaken en zij dit wel deden, gingen we de rust in met 7-1. De 2e helft ging veel beter, dit was gelijkspel, alleen te laat om in te lopen, dus 11-5 verloren.
Rapid C1 speelde een leuke pot tegen VZOD. Na een 0-2 achterstand werd er hard voor elkaar gewerkt en vooral het druk zetten bij het uitverdedigen
zorgde voor veel onderscheppingen. Aanvallend leuke acties en 5 min voor tijd stonden we 5-3 voor. Helaas wisten we dat niet vast te houden, eind 5-5.
Rapid D1 begon zaterdag heel slecht tegen Haarlem. Na een goede peptalk in de rust herstelden we en knokten onszelf terug van een 3 - 5 achterstand
naar een mooie 9 - 7 overwinning.
Rapid D2 speelde met veel inzet tegen Sporting Trigon. Omdat we steeds slimmer korfballen, werd het een leuke wedstrijd. We keken continu tegen een
achterstand aan: 2-3 met rust, maar we knokten onszelf in de laatste tien minuten van 5-7 naar een mooie 7-7, wat als een overwinning werd gevierd!
Rapid E1 moest het afleggen tegen het onbekende Apollo, we spelen maar 1x tegen ze omdat ze halverwege de competitie zijn teruggezet in onze poule.
De 1e helft konden we nog wel meekomen: 4-3 rust. Daarna ging het moeizamer, juist nu veel plaatsfouten en niet helemaal scherp, dus een 8-5 verlies.
Rapid E2 wilde na 2 moeilijke wedstrijden eindelijk weer eens lekker korfballen tegen Tempo en dat was goed te zien! Het werd een leuke spannende
pot, met mooie kansen. De teams waren aan elkaar gewaagd, maar wij bleven steeds voor. In de laatste 10 min. wisten we de korf goed te vinden: 10-4!
Rapid F1 speelde moeizaam tegen Fortuna. Snel 0-3, dus onze superspeler erin, die de achterstand na een paar sec. weer verkleinde. We hebben steeds
2 of 3 pt achter gestaan, tot de laatste 10 min: we vochten ons terug door goed samenspel en sterk verdedigen en pakten alsnog de voorsprong: 12-10!