Het was een vermoeiende en misschien voor een aantal een brakke ochtend. We hadden
namelijk de avond ervoor feest gehad en iedereen was erg moe. Toch haalde we al onze energie
bij elkaar om de wedstrijd te spelen en zelfs eventueel te winnen.
1ste helft
De eerste helft waren we geloof ik nog niet helemaal wakker. We speelde niet goed en erg
verdedigend terwijl dit niet nodig was. Freddie Harkx merkte dat het zo niet goed liep en is wat
gaan schuiven met posities. Dit werkte al wat beter en daardoor speelde we ook aanvallender.
Helaas was er achterin na een tijdje een mis communicatie waardoor er een tegen goal viel.
gelukkig pakte we ons zelf op en speelde we goed. We kregen een corner. Carena Klerkx nam
deze en hij viel precies goed voor de goal de keepster van RPC stond wat te grabbelen en zo viel
onze goal door een speelster van RPC. Gelukkig gingen we de rust in met gelijk spel en niet met
een achterstand.
Rust stand: 1-1
2de helft.
We begonnen de 2de helft sterk. We zette ons allemaal 100% in en waren goed aan het samen
spelen. Ook RPC merkte dat we sterk speelde en gingen dan ook harder en lomper spelen. De
scheids floot de 2de helft ook veel minder goed wat erg in het nadeel werkte van beide teams.
Toch hadden we vele kansen maar wilde de bal er niet in. Helaas scoorde RPC de 2-1 dit was
erg balen en zeker omdat er net daar voor een penalty voor Nieuw Woensel gegeven moest
worden. Doordat RPC zo agressief speelde gingen wij ook automatisch feller spelen. Dit zorgde
voor wat onrust langs de zijlijn en in het spel. Na een tijdje werd er een grove overtreding
gemaakt op Noortje van Bladel hierdoor werd Noortje van Bladel natuurlijk erg boos en deed ze
iets niet zo handig maar gebeurt is gebeurt. We kregen een vrijetrap en Carena Klerkx maakte zo
een erg mooie goal. We hadden nog maar 10 minuten en die 10 minuten waren erg vervelend de
gehele sfeer was anders en iedereen werd lomper. Toen volgde eindelijk het eind signaal. 2-2
was een terechte uitslag.
Dames ondanks het agressieve team van RPC en het voorval wat is gebeurt hebben we goed
gespeeld. We vergeten het incident en gaan gewoon verder. Volgende week lekker rust en die