Medlemsantalet har varit 198 st under läsåret. (59 flickor och 139 pojkar)
(Som medlem räknas deltagare i någon turnering eller i något skollag och erlagd
medlemsavgift )
SÄSONGEN 2012-13
En mycket aktiv säsong med 4 lag deltagande i Skol-SM turneringar ( Pojkar och flickor i
fotboll och innebandy)
Tyvärr blev skol-SM i volleyboll inställda för både pojkar och flickor.
Bäst gick för våra innebandytjejer som lyckades gå hela vägen och vinna finalspelet i
Linköping efter att ha slagit Borgarskolan, Gävle i semifinalen med 4-0 och sedan även
Solna gymnasium i finalen med 4-2 och tjejerna kunde därmed titulera sig SVENSKA
MÄSTARE. Något som aldrig tidigare hänt i skolans skolidrottshistoria.
Lite, lite uppmärksamhet i allt jubel över SM-guldet i innebandy blev det för våra
fotbollstjejer. Flickornas bronsplats i skol-SM fotbollen är också värd att uppmärksamma.
Laget tog sig till semifinal där man möte slutsegrarna och svenska mästarinnorna från Elof
Lindälvsgymnasiet. Tyvärr delar Svenska skolidrottsförbundet inte ut bronsmedaljer i
fotbollsturneringen så det blev brons , utan medalj.
GIF har också arrangerat 3 skol-Mästerskap i volleyboll, innefotboll och innebandy.
Samt delat ut pris till årets skolidrottare på både pojk och flicksidan
Årets skolidrottare
Delas varje år ut till en pojke och en flicka som gjort stora idrottsprestationer under sin gymnasietid.
POJKAR
Hampus Svensson 10FR - Fotboll
För goda insatser i specialidrotten (fotboll) och idrottskurser under
tiden på gymnasieskolan.
Hampus har visat sina goda kunskaper i fotboll och gjort stora
framsteg i klubblaget Vinbergs IF i div 3. Hampus har också
representerat skollaget i fotboll med en tredjeplats i skol-SM 2012.
FLICKOR
Marina Mattsson 10SPb - Ridsport
För goda insatser i specialidrotten (Ridsport)
och i idrottskurserna under tiden på
gymnasieskolan.
Marina har under sin gymnasietid haft stora
framgångar i dressyr både nationellt och
internationellt och hon är även en del i
Svenska juniorlandslaget
Samtliga resultat och eventuella kommentarer samt tidningsurklipp redovisas i följande
Falkenbergs killarna utslagna… 
Aspero gick till skol-SM final som de dock förlorade mot Borgarskolan från Gävle.
Fotboll – Flickor
Kungsbacka 18 oktober
omg 1 –
Aspero friskola, Halmstad - Falkenbergs gymnasieskola
2-6 (23)
Mål Fbg: Emelie Norberg 2, Matilda Johansson, Emelie Davidsson, Sofie Ekery, Emma Nordin
1-3
Vårt tjejlag i fotboll är vidare till semifinal i skol-SM efter vinsten i Värnamo den 6 mars med 1-3 över
Finnvedens gymnasium
Segern grundlades redan i första halvleken då Nathalie Östman inledde målskyttet med att lyfta in ett noll
snyggt över målvakten i ett friläge i den 12:e matchminuten. Matilda Johansson ökade femton minuter senare
på till 2-0 och allt kändes lugnt. Lite slarv i backlinjen gjorde att Värnamo kunde kontra in reduceringen och det
blev plötsligt lite nerv i matchen. Tio minuter före paus dundrade Jessica Dahl på ett skott som gick in strax
under ribban och ledningen var 3-1 vid pausvilan. Detta följdes upp av en mållös andra halvlek och
Falkenbergs tjejerna säkrade därmed avancemang i skol-SM.Tränaren Anders Jensen ger extra beröm till
innermittfältarna Matilda Johansson och Emma Nordin samt ett extra plus till Nathalie Östman i ett för övrigt
jämt och stabilt Falkenbergslag.
LAGET MOT VÄRNAMO
Semifinal:
Falkenbergs gymnasieskola – Elof Lindälvsgymnasiet, Kungsbacka
Mål Fbg: Matilda Johansson
1-4 (0-1)
Falkenberg slutade på en bronsplats, men tyvärr utan medaljer då det endast delas ut silver och guld i
skol-SM fotbollen. Elof Lindälvsgymnasiet vann också finalen mot Borgarskolan, Gävle med 5-2 och
blev svenska skol-mästare.
LAGET MOT KUNGSBACKA (Elof Lindälvsgymnasiet)
Innebandy -POJKAR
Omg 1- gruppspel – Munka Ljungby idrottshall, Ängelholm
Falkenbergs gymnasieskola – JB gymnasiet, Ängelholm
9-3
Mål Fbg: Rasmus Bengtsson 3, Robin Nyhemmer, Oskar Eliasson, Samuel Nilsson, Jesper Persson, Elias
5-0
Mål Fbg: Patricia Aronsson, Emelie Norberg, Felicia Havagård, Angelica Ivarsson,
Sophie Ivarsson
Mimers Hus , Kungälv – JB gymnasiet, Ängelholm
13-0
Falkenbergs gymnasieskola – Mimers Hus, Kungälv
Mål Fbg: Linda Hermansson 2, Patricia Aronsson, Sophie Ivarsson
4-3
Efter en rysare i gruppspelet och underläge med 1-3 och endast 3 minuter kvar att spela gör tjejerna en bragd
vändning och lyckas på kort tid vända underläget till seger med 4-3 efter 3 snabba mål i slutminuterna!! 
Omg 2 – Karlskrona 11 februari
Aspero friskola, Karlskrona – Falkenbergs gymnasieskola
2-5 (0-0,2-2,0-3)
Mål Fbg: Angelica Ivarsson 2, Sanna Jacobsson, Sophie Ivarsson, Emma Nordin
Ett stort GRATTIS till skolans tjejlag i innebandy som den 11/2-13 har tagit sig vidare i skol-SM till semifinal!
De har varit och spelat i Karlskrona där motståndarlaget kom från Aspero Idrottsgymnasium och vann med 5-2
Segern säkrades först i den sista perioden efter en mållös första period och en andra period där lagen följdes
åt i målprotokollet (2-2). Falkenbergs tjejerna kändes som det starkare laget och gör ett välförtjänt ryck genom
två mål av Angelica Ivarsson. Sedan punkterar Sanna Jacobsson matchen genom att snyggt lyfta in 5-2 i tom
målbur. Kollektivet i Falkenberg skall ha beröm, med ett extra plus för Emma Nordin och målvakten Emma
Mål Fbg: Patricia Aronsson 2, Evelina Berg och Felicia Havagård
Gymnasieskolans innebandy tjejer svarade för en mindre skräll när man den 24 april-13 spelade hem skol-SM
efter att i finalen besegra Solna gymnasieum, AIKs plantskola med 4-2.
Finalspelet inleddes på morgonen med en semifinal mot Borgarskolan från Gäve där Falkenbergs tjejerna
vann med 4-0, siffror som kanske inte speglar matchen fullt ut.Falkenbergs tjejerna tar ledningen med 2-0 i
första perioden men efter hårt tryck från Gävlelaget och storspel av Falkenbergs målvakten Emma Matsson
lyckas Falkenberg snyggt kontra in två bollar till på pappret klara 4-0.
I finalen ställs man då mot Solna gymnasieskola som slog hemmalaget John Bauergymnasiet, Linköping i
"sudden" med 4-3.
Ett Solna lag med juniorlandslagsspelare i laget kändes tufft, men en fantastisk inledning där Falkenberg redan
efter 3 minuters spel ryckt till sig en tre målsledning efter mål av Evelina Berg, Felicia Havagård och Patricia
Aronsson, vilket man håller perioden ut. I inledningen av andra ökar Patricia Aronsson snyggt på ledningen till
4-0, sedan blir det mycket Solna som reducerar två gånger men sedan är det stop och Falkenbergs tjejerna är
Svenska mästare. Per-Inge Johansson vill hylla kollektivet men också ge ett extra plus till målvakten Emma
Matsson och även berömma Patricia Aronsson och Felicia Havagård som i båda matcherna gör det mycket
bra.
SVENSKA SKOLMÄSTARE 2013
Bakre raden: Per-Inge Johansson (tränare) Fanny Larsson, Patricia Aronsson, Evelina Berg, Sanna Jakobsson, Emma Nordin,
Sophie Ivarsson, Felicia Havagård, Emma Stenberg, Olivia Wallin. Främre raden: Annie Persson, Frida Norrman, Fanny
Bengtsson, Linda Hermansson, Emma Mattsson, Emelie Norberg. i guldlaget ingår även Angelica Ivarsson
Saxat ur tidningar som skrev om SM-guldet…..
Skol-Mästerskap
Arrangerade av skolidrottsföreningen
Volleyboll –2012
Totalt deltog 8 lag inkl ett lärarlag, slutsegrare blev 11TEb som vann finalspelet som
avgjordes i gruppspelsform. I finalgruppen vann 11 TEb samtliga sina matcher och övriga
lag vann varsin match och då knep 10NVb andra platsen med +1 i poängskillnad.
Stort grattis till Volleybollteknikerna !!!