Leef mee met Noordpool 2!
Na een korte winterstop stond vandaag de eerste competitiewedstrijd weer op het
programma. Het twaide moest uit naar vv 't Zandt. Die helaas bezig zijn aan hun laatste
seizoen als voetbalvereniging.
"Een zeer lastige uitwedstrijd vandaag" zei trainer Bisschop voor de wedstrijd. En wat had hij
gelijk. Goed voetbal was op het zeer matige veld niet mogelijk en daarom moest er vandaag
gebikkeld worden. En dat deed de thuisploeg de eerste twintig minuten gewoon beter.
Daar had het maar zo al 2-0 kunnen staan. Maar gelukkig hield keeper Klappie zijn doel
schoon. Sterker nog het doelpunt viel aan de andere kant. Het was Marcel Dob die de 0-1 op
het denkbeeldige scorebord zette. En hierna kwam het Twaide toch beter in de wedstrijd. Na
een goede dieptepass van Simon de Weerdt was het Johan Kluin die vlak voor rust de 0-2
binnenschoot.
(ruststand) Tweede helft laat ik over aan mensen die het wel interessant vonden. Vlak voor
tijd maakte de thuisploeg nog 1-2 maar daar bleef bij. 3 belangrijke punten voor de