GJS – Delta Sports 1-3

Transcript GJS – Delta Sports 1-3

Na zes overwinningen leed GJS nu een zeer een gelukkige eerste nederlaag thuis tegen
koploper Delta Sports. Na 90 minuten stond er nog 1-1 op het scorebord en daar had iedereen
vrede mee. Maar in de extra tijd trokken de gasten toch nog de overwinning over de streep.
De eerste helft was voor GJS en na 27 minuten kwam de thuisclub op een verdiende 1-0 voorsprong.
Niels Hofman nam een vrije trap en Sjors Hendriks kopte de bal snoeihard in. Ondanks kleine kansjes
bleef het bij 1-0 bij rust.
Na de rust was Delta Sports de bovenliggende partij, zonder veel kansen te krijgen. Toch werd het in
e
de 57 minuut 1-1 toen Stefan Dijs een snelle aanval keurig afrondde. Delta Sports bleef drukken,
maar echte kansen kwamen er niet. Bij een van de weinige tegenaanvallen leek GJS onverwacht op
2-1 te komen, maar helaas kwam de kopbal van invaller Louis Damen via de binnenkant van de paal
weer terug in het veld. De wedstrijd leek in een gelijkspel te eindigen tot de extra tijd aanbrak. De
uitstekend spelende Sjors Hendriks wilde een bal opruimen en kreeg deze volkomen verkeerd op de
schoen, maar Raymon de Haan kon de bal nog corner tikken. Uit die corner kwam de bal bij invaller
Bart Rouhof die de bal met zijn lichaam in het doel kon werken (1-2). Kort daarna werd het zelfs nog
1-3 toen een speler van Delta Sports de bal aan de zijkant veroverde en voorzette waar Stefan Dijs de
bal in het doel tikte. Een zeer ongelukkige nederlaag voor GJS die hierdoor ook de koppositie in de
tweede periode verspeelde. Rest nog te vermelden dat in de loop van de tweede helft Louis Damen,
Ynzo Calor en Stefan Hölzken in het veld kwamen voor respectievelijk Enrico Pululu, Joost
Haggenburg en Roy Stuiver. GJS heef nu rust tot 28 januari 2017. Dan staat de uitwedstrijd tegen
Brederodes, Vianen, op het programma. In de winterstop wordt er zaalvoetbal gespeeld en gaat de