technisch adviseur riooltechniek

download report

Transcript technisch adviseur riooltechniek

TECHNISCH ADVISEUR RIOOLTECHNIEK

REMONDIS is één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling. De REMONDIS groep is aanwezig in Europa, Afrika, Azië en Australië met zijn uitgebreide activiteiten voor duurzame grondstoffen en watervoorzieningen. REMONDIS Nederland biedt doordachte en heldere totaaloplossingen op het gebied van afvalinzameling en rioolservice. De rioolmarkt blijft in beweging. Bewegen betekent ontwikkelen, innoveren, investeren en benutten van kansen. Wij zoeken een technisch adviseur voor onze vestiging in Midwolde die ons kan helpen te groeien in deze dynamische markt.

Je kunt van ons verwachten:

Een zelfstandige verkoopfunctie met een prettige, open en collegiale werksfeer in een gezond en resultaatgericht bedrijf. Binnen het bedrijf heerst een no-nonsense mentaliteit die ook goed bij onze klantgroep past.

Wat vragen wij:

Een commerciële, dienstverlenende en resultaatgerichte acquisitie instelling. Aantoonbare werkervaring als technisch adviseur met de nadruk op acquisitie. Ervaring in de afvalwaterbranche is een duidelijke pré. Je beschikt over een MBO/HBO werk- en denkniveau. Je staat stevig in je schoenen en bent in staat prioriteiten te stellen. Je bent een verbinder en een ondernemer die in staat is kansen te signaleren en oplossingen te bedenken.

Werkzaamheden:

Binnen deze verantwoordelijke en zelfstandige functie ben jij veelal onderweg naar klanten. Jij bent met jouw verkoopvaardigheden of adviezen, enthousiasme en doorzettingsvermogen in staat ons klantenbestand uit te breiden en deinst niet terug voor onze ambitieuze doelstellingen. Naast het acquireren van nieuwe klanten, weet jij bestaande klanten te behouden en langdurige relaties op te bouwen. Je werkt nauw samen met je vestigingsleider en zorgt als team dat de ambities waargemaakt worden.

Interesse:

Herken je je in het gewenste profiel en heb je belangstelling, stuur dan je motivatiebrief met CV naar: [email protected]

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met onze afdeling HR via telefoonnummer 0544-39 55 55.