7-1
KVZ D4 - AKC D1
0-0
Een wisselend weekend voor onze jeugdteams.
De A1 wist een mooie overwinning te boeken in Bennekom. Voor deze ploeg staat er nog
1 wedstrijd op het programma, en wel zaterdag thuis tegen Rigtersbleek. Hopelijk weten
ze deze ook in winst om te zetten en kan de ploeg met een goed gevoel aan het
zaalseizoen beginnen.
De B1 wist revanche te halen voor de verloren thuiswedstrijd tegen Achilles B2. Op een
groot veld wist de ploeg een goede overwinning te halen. Komend weekend is de ploeg
vrij, maar daarna moet er nog een wedstrijd ingehaald worden op zaterdag 22 oktober in
Borculo. Dus nog even aan de bak.
Voor de C1 zit de veldcompetitie erop. Wisselende resultaten tot nu toe, maar zeker een
goede basis voor het komende zaalseizoen. Afgelopen weekend hebben ze de goede lijn
van de laatste weken helaas niet door kunnen trekken. Dat is jammer.
JEUGDKRANTJE AKC ALMELO
NR. 7 1010 2016 - 2017
De D1 heeft het 1e wedstrijdpunt binnen gehaald. Ze speelden gelijk in Zutphen. Helaas
nog steeds zonder een doelpunt te scoren. Ook de D1 heeft nog een inhaalwedstrijd
tegoed. Ook op zaterdag 15 oktober in Borculo.
Houdt u het komende jeugdkrantje goed in de gaten. Deze week zal duidelijk worden hoe
de trainingstijden in de zaal eruit zullen gaan zien voor alle ploegen. En hoe het
programma voor het gehele seizoen zal zijn!
Nadat we waren aangekomen in Bennekom, waar we moesten spelen tegen DVO A3,
gingen we tijdens de rust van de andere wedstrijd schieten. Toen de wedstrijd voor ons
bijna was afgelopen, gingen we warm lopen. De wedstrijd was afgelopen en we gingen
schieten en we namen doorloopballen. Fluit signaal ging, de wedstrijd begon.
De wedstrijd begonnen we niet goed, we hadden geen concentratie en lieten de
tegenpartij makkelijk scoren. We gingen de rust in met een 8-10 voorsprong.
We begonnen sterker aan de 2e helft en lieten beter zien wat we konden. We liepen uit en
hebben de wedstrijd toch nog goed kunnen afmaken en gewonnen met een eindstand
van 22-13.
4-8
De eerste wedstrijd van dit veldseizoen begonnen we tegen Achilles B2. Door slecht spel
van ons toen hebben we deze wedstrijd verdiend verloren. Daarom was het nu tijd om dat
recht te zetten. Dat moesten we wel doen op een groot veld, een heel groot veld.
Ons 1e aanvalsvak ging furieus van start en voor we het wisten stonden we al met 2-0
voor! Dat was een heerlijk begin. En vooral dat 1e aanvalsvak bleef de gehele 1e helft erg
goed spelen. Mooie aanvallen, veel en goed loopwerk en mooie doelpunten.
In de 2e helft was met name het vak wat er in de rust in kwam erg goed. Ze hebben bijna
de gehele 2e helft de verdediging erg goed dicht gehouden.
Samen hebben we de wedstrijd goed afgesloten en wonnen we dik verdiend met 4-8.