WZVJS U17 – MEETJESLAND U17 (2-0) 13

Download Report

Transcript WZVJS U17 – MEETJESLAND U17 (2-0) 13

WZVJS U17 – MEETJESLAND U17 (2-0) 13-0
Ook voor onze U17 de 1e wedstrijd tegen Meetjesland. Vooraf moeilijk in te schatten hoe het niveau
van je tegenstander is. En ook hoe ons niveau van ons zelf is. We misten 5 spelers (4 vanwege
schooluitje en 1 vanwege blessure) Maar gelukkig konden we een beroep doen op onze oud-spelers
Timo en Max, waarvoor onze hartelijke dank.
Patrick en Marty hadden de opstelling al vroeg op het bord geschreven en met de uitleg hoe we
willen spelen gingen we het toch wel harde en matige veld in Aardenburg op. De eerste 5 minuten
moesten we wat wakker worden. Maar daarna voetbalden we steeds op de helft van de
tegenstander. Echter de goal viel niet. Dat kon natuurlijk toch niet uitblijven. Met wat fortuin
maakten we de 1-0. Een schot werd van richting verandert door Patrick en de keeper was kansloos.
De 2-0 was een mooie voorzet van Ricardo die Timo goed binnen kopte. De 2e 20 minuten was van
een matig niveau (we speelden 4x20 minuten) en daar konden we niet scoren. In de rust onze wissels
ingebracht en nog even gewezen wat we anders wilden zien de 2e helft. Dat pakten de jongens zeer
goed op. Na amper 5 minuten lag de bal al 2x in het netje bij Meetjesland. En toen ging het wel erg
snel. Meetjesland werd door ons helemaal overlopen en de doelpunten vielen aan de lopende band.
Ze kwamen fysiek en ook qua niveau toch wel veel tekort. In de 2e helft konden we goals zien van
Jari 4x, Timo 3x, Joeri 3x en Pablo zodat de eindstand liefst 13-0 werd. De volgende wedstrijd is tegen
Westkapelle wat weer een zwaardere tegenstander zou moeten zijn.