volgende maand - OCMW Destelbergen

download report

Transcript volgende maand - OCMW Destelbergen

Maandkalender: Januari 2016

Dienstencentrum De Reinaert Kerkham 3d, 9070 Destelbergen 09/218.03.13 Email: [email protected] Openingsuren: elke werkdag van 8u30 tot 17u30.

Klinken op het nieuwe jaar! Bingo

Maandag

4 januari

om 12u00 Kostprijs: €8 (aperi.ef, soep, hoofdgerecht, dessert) Gelieve in te schrijven vóór 23 december. Inschrijven kan ENKEL aan het onthaal.

Goede voornemens

maandag

11 januari

om 14u30. Kostprijs: €5 (koffie en versnapering incl.) Inschrijven noodzakelijk!

Film in Kinepolis The intern

Vrijdag

15 januari

om 14u00 (afspraak aan de trappen om 13u45 of om 13u aan De Reinaert indien u gebruik wenst te maken van het vervoer, €3). Kostprijs: €9,15 Opgelet, de plaatsen zijn beperkt, .jdig inschrijven is dus noodzakelijk.

Demo gelaat

Woensdag

20 januari

Kostprijs: €10 om 13u00 Inschrijven noodzakelijk bij Sonia (0477/27 15 44).

Bloemschikken

Vrijdag

8 januari

om 13u45: groep Maureen Donderdag

28 januari

om 13u45: groep Marleen Vrijdag

29 januari

om 13u45: groep Liliane Kostprijs: €40/10 beurten. Inschrijven noodzakelijk!

Nieuwjaarsmenu

Op maandag 4 januari willen we het nieuwe jaar feestelijk inluiden en daar moet u natuurlijk bij zijn! We nodigen u van harte uit om 12u voor een glas cava en een feestmaal.jd. Dit voor de prijs van €8 Inschrijven vóór 23 december.

Menu Aperi.ef ~ Broccolisoep met boursin ~ Kalkoenpavé met rode wijn boontjes met spek gra.naardappelen ~ Ijsbuche

BINGO

Graag nodigen we jullie uit op onze “Goede voornemens-bingo”! We starten met koffie en een heerlijke versnapering als opwarmer, om ons daarna over te geven aan 3 spannende bingoronden met een prijs voor de winnaar! We hopen u talrijk te mogen verwelkomen!

Maandag 11 januari om 14u30: Goede voornemens

Kostprijs: €5 Inschrijven is noodzakelijk.

The intern

In "The Intern" ontdekt een 70-jarige weduwnaar dat met pensioen zijn hele maal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven. Hij besluit senior stagiair te worden bij een online fashion website, opgericht en geleid door Jules Os.n.

Vrijdag 15 januari om 14u00

(afspraak aan de trappen om 13u45 of om 13u aan De Reinaert indien u gebruik wilt maken van het vervoer, €3). Kostprijs: €9,15 Opgelet, de plaatsen zijn beperkt, Tijdig inschrijven is dus noodzakelijk.

Schrijf a lvast in uw agen da...

Geluk op grootmoeders wijze.

Op

dinsdag 1 maart

gaat er in dienstencentrum De Reinaert een toneelstuk door, voor en door senioren, met .ps die aanzeGen tot nadenken over geestelijke gezondheid en over de manier waarop je deze bij jezelf kan toepassen. Een groepje bevriende senioren houdt wekelijks hun bijeenkomst in een cafeetje. Ook deze week. Op een ludieke manier brengen senioren van de LeGerhoutemse Toneelgroep het thema "Geestelijke gezondheid" aan bod. Aan de hand van .ps uit de 'Fit in je hoofd' -campagne pakken ze hun eigen geestelijke gezondheid aan. Kom kijken en ontdek hoe jij fit in je hoofd kan blijven ! Start om 15u00. Reserva.e is aangewezen.

Uitstap Floraliën Gent 2016

De Floraliën gaan dit jaar door in de binnenstad op vier verschillende loca.es met vier verschillende thema’s: • • • • De Bijlokesite: East Meets West. Sint-Pietersabdij: Innova.e & geschiedenis. Citadelpark: De zin van bloemen & planten voor mens & maatschappij. Leopoldskazerne: Feeëriek pop-up bos. Een unieke gebeurtenis die we niet zomaar voorbij willen laten gaan. Daarom organiseren we op

vrijdag 22 april 2016

een daguitstap, een dag in teken van bloemen in een historisch kader. Deze dag verloopt als volgt: • • • • • • 9u00: vertrek vanuit Destelbergen met openbaar vervoer. 9u45: afspraak aan de Bijlokesite voor een geleid bezoek. 11u45: met taxiboot rich.ng het centrum van Gent. 12u15: warm streekgerecht & drankje in Groot Vleeshuis + aGen.e. 13u45: met taxiboot rich.ng Sint-Pietersabdij voor 2de geleid bezoek. 16u00: einde geleide bezoeken. U kan nadien de andere twee sites be zoeken met uw toegans.cket. Deze dag kost €71 (toegangs.cket, gids, maal.jd + drankje, geschenkje & 2x taxiboot inbegrepen). Heb je interesse? Aarzel dan niet en vraag extra info of schrijf je in aan het onthaal van De Reinaert vóór 15 maart 2016.

Sociaal restaurant Malperthuis

In het sociaal restaurant van De Reinaert kan je gezellig samen eten met mensen van de buurt. Voor 8 euro krijg je soep, hoofdgerecht en dessert; ook water en tafelbier is inbegrepen. Het weekmenu vind je op de website van het OCMW (www.destelbergen.be) of aan de kassa in het restaurant. Indien je dit wenst kunnen wij het menu iedere 14-dagen doormailen of opsturen. Neem telefonisch contact op met het onthaal via 09/218.03.13 of stuur een mailtje naar [email protected]