20 september 2014
14.30 uur.
Scheidsrechter: Unsun, O.
DVC maakte afgelopen zaterdag in de uitwedstrijd bij HBSS een slechte beurt. Het werd
naar een kansloze 4-1 nederlaag gespeeld. En het was twee weken geleden allemaal zo goed
begonnen. In de eerste krachtmeting van de competitie werd Hillegersberg in een
aantrekkelijke wedstrijd met 4-0 naar huis gestuurd.
Nadat keeper Bart van Grootveld een penalty had gekeerd scoorde Antonio Camarda voor
rust wel uit een penalty. Toen een kleine 10 minuten na de rust een corner door de
tegenstander in eigen doel werd gewerkt kon DVC door doelpunten van Dion Meijer en
Mike Lubeek de score nog een aantrekkelijker aanzien geven.
Hoe anders was het afgelopen zaterdag in Schiedam bij HBSS. Binnen de 20 seconden lag de
bal achter keeper Bart van Grootveld en na 20 minuten kon bij een corner een tegenstander
de bal van dichtbij inkoppen. DVC kwam voor rust nog even terug middels een benutte
penalty van Antonio Camarda maar in de blessuretijd scoorde HBSS weer uit een corner.
In de tweede helft kreeg DVC amper kansen en kon de tegenstander de score nog verder
opvoeren. DVC heeft vandaag dus wat goed te maken. Dat zal niet gemakkelijk zijn want
tegenstander Hermandad heeft in de eerste twee wedstrijden de volle winst behaald. Wie
weet kan DVC voor een verrassing zorgen en Hermandad het eerste puntverlies bezorgen.