Haaglandia/Winston C1-VV de Meern C1 Opstelling: Gio, Sven

Download Report

Transcript Haaglandia/Winston C1-VV de Meern C1 Opstelling: Gio, Sven

Haaglandia/Winston C1-VV de Meern C1 Opstelling: Gio, Sven, Luuk, David, Tim, Yassin, Ruben, Marouan, Martijn, Nino, Robin Vandaag reisden we af naar Den Haag voor een wedstrijd tegen Haaglandia/Winston. Na vorige week verloren te hebben tegen Quick wilden we revanche, maar dat was niet te zien aan hoe we startten. We stonden na een aantal minuten met 2-0 achter doordat we niet scherp waren in de verdediging, maar na deze kleine tegenslag toonden we herstel en dit resulteerde in het feit dat we beter begonnen te voetballen en beter onder de druk uitkwamen. We hielden deze stand vast tot de rust en in de tweede helft begonnen we scherp en zat iedereen kort op de man. We begonnen 1 op 1 te spelen achterin en hierdoor kregen we via een vrije trap een kans. Deze kans werd helaas gemist door Tristan die de bal op de lat schoot. Dit was de grootste kans die we creƫerden, maar na een foutje achterin werd door de spits van Haaglandia de bal in het doel geschoven. Deze derde goal zorgde voor de eindstand en na hard gevochten te hebben stonden we toch met lege handen. Volgende week tegen Feyenoord AV gaan we wel de drie punten pakken!!! Luuk