06 11796582
023 5277404
023 5261018
023 8444201
Rapid 1 had vooraf voor een gelijkspel getekend bij Nieuwerkerk, met strijd, inzet en passie kwamen we in de 1e helft op 10-11 en zijn toen niet meer op
achterstand gekomen. Rust 12-14 en geloof in de winst. De 5 min. zuivere speeltijd in met 22-23, dubieuze stippen tegen, maar toch geknokt naar 25-25.
Rapid 2 speelde een lastige pot bij Sporting Trigon, wat kwamen we moeizaam tot scoren. Het werd hierdoor wel heel spannend. Bij rust slechts 5-8,
hierna lieten we ze op 1 pt verschil komen en bleef het gelijkop gaan, vlak voor tijd 12-14, toch 13-14, maar gelukkig bij 13-15 op het eind. 2e plek bereikt!
Rapid 3 had veel te veel moeite om tot scoren te komen, wat resulteerde in een 6 - 1 ruststand voor Tempo. In de tweede helft die hierop volgde, ging
het beter, maar het was too little too late…11 – 8 verloren.
Rapid 5 had een lastige en fysieke wedstrijd bij De Vinken. Het scoren liep niet en we had last van discutabele beslissingen. Bij de rust stond het daardoor
4 - 1. In de tweede helft hielden we de tegenstander wel beter in bedwang, maar ging het onze doelpunten niet veel beter, dus werd met 5 - 4 verloren.
Rapid A1 speelde een lichamelijk harde wedstrijd bij Sporting West, waardoor de sfeer af en toe grimmig was. Bij rust 4 - 6 en gelukkig hielden we de
tweede helft het hoofd koel en haalden we de overwinning met een 10 - 13 eindstand binnen. We staan nu 5 punten los op de eerste plek, geweldig!
Rapid B1 speelde tegen mede koploper KIOS en wat een super begin: in no time 0 - 5! Helaas zakten we de rest van de wedstrijd in, vooral de tweede
helft was drama. Uiteindelijk spannend, maar wel zeer terecht gewonnen met 10 - 11. Dit brengt ons stevig op de eerste plek in de eerste klasse!
Rapid C1 begon flitsend, maar zakte na 10 minuten in en daar profiteerde Badhoevedorp van. Daarna kabbelde het een beetje voort en pas eind tweede
helft kwam er weer leven in. We kwamen terug van achterstand tot 5 – 5, maar helaas verloren we vlak voor tijd door een strafworp tegen: 5 - 6.
Rapid D1 begon moeizaam tegen het sterke ZKC. Onze 2e aanval maakte er weer een wedstrijd van, waardoor we met 5-3 gingen rusten. Met het gevoel
makkelijk te kunnen winnen begonnen we aan de 2e helft. Een paar min. voor tijd 6-6, helaas door slordige aanval geen doelpunt, maar wel bij hun: 7-6.
Rapid D2 haalde alles uit de kast tegen TOP. Vanaf de 1e min. was er veel inzet. 1-0 viel al snel en ook de rest van de 1e helft kwamen we prima mee.
Rust 2-1. De 2e helft werd een slijtageslag, waarin wij aan het kortste eind leken te trekken. Gelukkig viel in de laatste sec. de verdiende gelijkmaker 3-3!
Rapid E1 moest al voor 8u naar Roda waar we thuis ruim van hadden gewonnen. Deze keer moest dat ook weer, maar we mochten ze niet onderschatten.
Het werd een sterke wedstrijd, waarin iedereen z’n doelpunten pakte! Bij rust 3 - 6, de tweede helft gingen we echt los en wonnen we goed met 6 - 11!
Rapid E2 speelde wederom een hele goede wedstrijd tegen VZOD! Verdedigend zaten we er goed bij en wat werden de aanvallen goed opgezet en
geweldig afgemaakt. Dit resulteerde in een fraaie 12 - 1 overwinning en die brengt ons op een terechte eerste plek in de poule!
Rapid F1 had een vliegende start tegen De Meervogels en kwam snel op 4-1. Maar daarna was onze aandacht ver te zoeken en konden zij terug komen
tot 6-6 bij rust. Ook hierna bleef het spannend, maar zoals altijd wisten we ook nu de voorsprong ver uit te bouwen in de laatste 10 min. resultaat 16-10!
ZAALPROGRAMMA ZATERDAG 24 JANUARI 2015:
(RAPID E2 + F1 : -VRIJ!-)
Pupil vd week: Marlo Boeijenga uit de kangoeroes
RAPID 1 – ODIK 1 (OKD-12659), aanvang 20.10u, Kennemer Sportcentrum – veld midden
DAMES SELECTIE
res: wordt aangewezen
HEREN SELECTIE
COACH Erik de Boer Teambegeleiding: Jan v Eeken
RAPID 2 – SYNERGO 2 (R2J-16561), aanvang 18.35u, Kennemer Sportcentrum - veld midden
COACH Cock Hendriks Teambegeleiding: George Lamars
res: Robin Dekker, Mike Scheffer
res: Marjet vd Hoven, Karin Schoo
RAPID 3 – MADJOE 4 (R4P-16568), aanvang 17.20u, Kennemer Sportcentrum – veld midden
DAMES Rachel Passchier, Nadine Reijnders, Karin Schoo, Manèl de Swart, Carola de Vries
HEREN Guido Dekker, Robin Dekker, Jeffrey Miedema, Jesse Onnekink, Sietse Pel, Yanno Walter
COACH Walter Teeuw
KIOS 3 - RAPID 4 (R5A-6674), aanvang 17.30u, Sporthal de Estafette, Helsinkilaan 1, Nieuw Vennep
DAMES Lotte vd Eijkhof, Silvana Kets, Willeke Pieters, Marieke Teeuw, Jeltje de Vries
HEREN Jelle Rozendal, Joost Schiermann, Jeroen Walter, Robert de Swart
Vertrek 16.00u!
SPORTING WEST 5 - RAPID 5 (R7D-6783), aanvang 12.05u, van Hogendorphal, van Hogendorpstraat 921, Amsterdam
DAMES Erica Klooster, Erica Kramer, Sylvia v Norden, Angelique Scholten
HEREN Paul Dekker, Willem Ennik, Hans Kramer, Leo Rotteveel, Martien Schriemer
Vertrek 10.45u!
RAPID A1 – DE VINKEN A1 (A2H-18481) aanvang 16.10u, Kennemer Sportcentrum - veld midden
DAMES Lisanne Beths, Marjet vd Hoven, Suze de Swart, Emma Neijzen
HEREN Rick vd Berg, Tom Huyben, Jeffrey Lanser, Bram Willemsen
COACHES Jasper Dekker, Miriam Molenaar
1
res: Maud vd Werff, Bente Schriemer
res: Patrick vd Knijff, Bas Neijzen
DKV A1 - RAPID A2 (A3E-6101) aanvang 15.15u, Sporthal Zeewijk, Eenhoornstraat 2, IJmuiden
DAMES Sabine Beths, Amber Keizer, Maaike Verweij, Denise Wezenberg
HEREN Tom Franken, Daniël Groskamp, Kibo Reinders, Thomas Picard
COACHES Mariët Christiaans, Joy v Kampen
res: Fleur Verweij
res: Tijmen Ennik?
Vertrek 14.00u!
RAPID B1 – FIKS B1 (B1E-19693), aanvang 15.05u, Kennemer Sportcentrum – veld midden
DAMES Emma Neijzen, Maud vd Werff, Cheska Ham, Bente Schriemer
HEREN Bas Groskamp, Bram Willemsen, Bas Neijzen, Torben Ham
COACHES Mike Scheffer en Daisy v Kampen
res: Anouk Ros?
res: Job Eijgenhuijsen?
Aanwezig 14.20u!
DSO B1 - RAPID B2 (B3E-4657) aanvang 13.25u, Oosterhout , Vondelstraat 35, Alkmaar
DAMES Madelief de Jong, Fleur Verweij, Aline de Vries, Anouk Ros
HEREN Thomas Picard, Gerben Terwee, Job Eijgenhuijsen, Tijmen Ennik
COACHES Jeroen Walter en Jetze Mooi
Vertrek 12.15u!
TEMPO C3 - RAPID C1 (C3C-5573), aanvang 16.00u, Limeshallen, Kees Mustersstraat 6, Alphen ad Rijn
DAMES Dieuwke Timmer, Marjolein Keizer, Demy v Opzeeland, Isa Tol, Shardee Timmerman
HEREN Jochem Rietveld, Tije Eijgenhuijsen, Nando Zantingh, Bas de Ruiter
COACH Marco Zantingh
Vertrek 14.30u!
KIOS D1 - RAPID D1 (D1B-8982), aanvang 15.30u, Estafette, Helsinkilaan 1, Nieuw Vennep
DAMES Donna Verweij, Winke Eijgenhuijsen, Demi Hart, Suus vd Werff
HEREN Glenn Gieske, Tom vd Stoop, Felix Kloosterboer, Jorik Ennik
COACH Vincent v.d. Knijff
res: Marloes Picard
res: Thijn Molenaar
MADJOE D2 - RAPID D2 (D2F-9030), aanvang 14.15u, Middelmors, Noordwijkerweg 0, Rijnsburg
DAMES Isabel Hillenaar, Evi Molenaar, Marloes Picard, Jinne Pauel, Inge Leichel, Nina Gruijters
HEREN Thijn Molenaar, Stan Homringhausen, Harm Beelen, Sjoerd Pieters
COACH Tim vd Werff
Vertrek 13.00u!
RAPID E1 – OKV E1 (E2B-10845), aanvang 14.00u, Kennemer Sportcentrum – veld midden
DE MEERVOGELS F1 16 – 10!!!!!!
Deze komt uit op zaterdag 7 februari! Inleveren van al jullie wedstrijdverslagen en andere leuke kopy kan
tot zondag 1 februari. [email protected] - Angelique Scholten, 0611796582
RAPID B EN C SELECTIE – OEFENWEDSTRIJD OP MAANDAG 26 JANUARI!!
Mike heeft contact met de trainers van het KNKV talententeam Noord-West onder 14 jr. Zij willen graag oefenwedstrijden spelen en we hebben daar
een Rapid combinatieteam voor samengesteld. Er zal 4x 20 minuten gespeeld worden. Dit past goed in ons talentenplan. De betreffende spelers
(eerstejaars B en tweedejaars C) hebben hiervoor ook een persoonlijke uitnodiging ontvangen. De opstelling: