Biljart Club
VREDESTEIN
NIEUWS
Drie nieuwe kampioenen.
Op zaterdag 10 mei is de 33 ste Finale gespeeld van het nog steeds populaire PV Biljarttoernooi.
Na een behoorlijk aantal weken van voorronden ( 22 weken ) gevolgd door kwartfinales en halve
finales ( 8 weken ) wisten van de 97 deelnemers zich 12 spelers te plaatsen voor de finale.
Dit vereiste deze jaargang 30 speelavonden. Er zijn in totaal 17428 caramboles gescoord.
Tijdens deze spannende finale werden er 18 wedstrijden gespeeld over de 3 klassen.
Dat dit bijna de gehele dag in beslag heeft genomen is vanzelfsprekend. Daarom had de organisatie
ook gezorgd voor soep en belegde broodjes voor iedere aanwezige.
In de Recreatie Klasse ging Roy van der Molen, in een sportieve finale, ongeslagen met de titel aan
de haal en in de Open Klasse zag Bennie Kamphuis kans om kampioen te worden.
Sportief hoogtepunt was dat Richard Bos de Driebandentitel in de wacht wist te slepen.
Een extra bedankje gaat uit naar de bediening, tellers, schrijvers en de wedstrijdleiding. Ook zij zetten
zich geheel belangeloos in om er voor iedereen een geslaagd toernooi van te maken.
De organisatie was zeer verheugd dat zelfs 4 bestuursleden van de Personeelsvereniging dit keer
29
De toernooileider heeft , samen met Ronnie Voigt, de prijzen uitgereikt.
Iedere finalist werd verrast met een oorkonde, een vleesschotel en een aandenken aan dit toernooi.
De kampioenen kregen naast de wisselbokaal ook nog een bokaal die men in bezit mag houden.
Namens de P.V. nogmaals bedankt aan allen die er een geslaagd sportevenement van hebben weten