ONCOLOGlE lN DE PRAKTlJK.

Download Report

Transcript ONCOLOGlE lN DE PRAKTlJK.

informatie

Locatie Antoni van Leeuwenhoek Plesmanlaan 121 1066 CX Amsterdam Bereikbaarheid Het Antoni van Leeuwenhoek beschikt over beperkte parkeergelegenheid. Kijk voor de routebeschrijving op www.avl.nl. Het Antoni van Leeuwenhoek is goed bereikbaar per openbaar vervoer. U kunt vanaf station Amsterdam Lelylaan, RAI, Zuid, Duivendrecht of Sloterdijk metro 50 nemen naar halte Heemstedestraat. Vanaf hier is het ongeveer tien minuten lopen. U kunt ook tram 2 nemen richting Nieuw-Sloten en uitstappen bij de halte Johan Huizingalaan. Vanaf Amsterdam Centraal kunt u tram 2 richting Nieuw-Sloten nemen en uitstappen bij de halte Johan Huizingalaan.

Inschrijven U kunt zich uitsluitend inschrijven via het digitale inschrijfformulier op: www.avl.nl/oncologieindepraktijk. Betaling Het inschrijfgeld voor deze nascholing bedraagt € 30,-. De betaling vindt online plaats via de inschrijfmodule op www.avl.nl/oncologieindepraktijk (IDEAL, Visa of Mastercard).

Accreditatie Accreditatie voor doktersassistenten en huisartsen is aangevraagd.

Meer informatie Voor vragen over uw inschrijving en/of informatie over dit symposium kunt u zich wenden tot Jolanda Remmelzwaal via e-mail: [email protected] of telefoon: 020 512 2632.

onCoLoGie in De PraKtiJK.

Huisartsassistenten – Huisartsen – Huisartsassistenten – Huisartsen – Huisartsassistenten

Symposium ‘Oncologie in de praktijk’

Dinsdag 10 juni 2014

Piet Borst Auditorium, Antoni van Leeuwenhoek

Het Antoni van Leeuwenhoek nodigt u van harte uit voor het eerste symposium voor huisartsassistenten en huisartsen: ‘Oncologie in de praktijk’ op dinsdag 10 juni a.s. Regelmatig heeft u te maken met patiënten die zich melden met een afwijking die mogelijk een maligniteit betreft. Daarom organiseren wij speciaal voor u dit symposium waarmee wij u graag inzicht willen geven in onze (snel)diagnostiek en de behandeling van deze groep patiënten. Tijdens het symposium worden onder meer de volgende vragen beantwoord: Hoe herkent u de afwijkingen? Wat houdt de behandeling in en hoe wordt de patiënt begeleid na het stellen van de diagnose en de behandeling? Kortom, veel vragen waar u als huisarts(assistent) steeds vaker mee geconfronteerd wordt. Tijdens het buffet kunt u op de skillsmarkt terecht voor echogeleide puncties, gelaatsprothetiek, molemapping, laparoscopie in de praktijk, en het belang van handhygiëne in de dagelijkse praktijk.

We hopen veel collega’s uit het land te mogen verwelkomen! Wij wensen u alvast een inspirerende dag toe met nieuwe kennis, uitwisseling van ervaringen en boeiende ontmoetingen.

Namens de symposiumcommissie, Jolanda Remmelzwaal

ProGramma

Dinsdag 10 juni 2014

15.30 uur

Ontvangst

16.00 uur

Introductie Emile Voest, medisch directeur

16.10 uur

Lancering huisartsen mammapoli Claudette Loo, radioloog

16.25 uur

Huid- en melanoom centrum Stephanie van der Kleij, verpleegkundig specialist

16.40 uur

Bevolkingsonderzoek darmkanker Arend Aalbers, chirurg

16.55 uur

Afwijking op de vulva Marc van Beurden, gynaecoloog

17.10 uur

Mondholte-afwijkingen: een onsmakelijk verhaal Ludi Smeele, hoofd-hals chirurg

17.30 uur

Diner en Skillsmarkt

18.30 uur

Familiaire belasting/verhoogd risico borstkanker Lizet van der Kolk, klinisch geneticus

18.50 uur

Een zwelling in de hals, wat nu?

Lotje Zuur, hoofd-hals chirurg

19.10 uur

Een tumor in de onderbuik Christianne Lok, gynaecoloog

19.30 uur

Zonneschijn en zonneschade Marianne Crijns, dermatoloog

19.50 uur

Benigne afwijkingen mamma Feikje Hoving, verpleegkundig specialist