Pagina 1/1
admin, zaterdag 25 februari 2017 - 17:54:06
De coach had vandaag net 11 spelers. Onze tegenstrever kwam echter met een heel ander elftal op het terrein dan de voorgaande
jaren. Dit was een ploeg die compititie waardig was.
Aanvankelijk lieten we het initiatief aan hen, we konden ook niet anders want ze speelden zeer goed. Na de 0 - 1 begonnen we toch
wat meer vat op hen te krijgen en begonnen we ook gevaarlijk te worden. Na een mooie aanval kon Philippe S. de bal doorkoppen
naar Thomas, die mooi afrondde.
In de tweede helft bleef het een tijdje gelijk opgaand tot een foutje in onze verdediging afgestraft werd. Daarna bleef eerst een fout op
Philippe S. onbestraft, maar een tweede fout op Yentl werd wel gefloten, penalty. Thomas zette zich achter de bal en de bordjes
stonden terug gelijk. Op dat ogenblik was dat voor ons een fantastische uitslag. De laatste vijf minuten waren er echter teveel aan.
Bij twee uitbraken konden ze met wat geluk nog tweemaal scoren.
Uiteindelijk werd het nog 2 - 4. Tegen een dergelijke tegenstrever is dit al bij al geen slechte uitslag. We hebben goed gevoetbald
maar kwamen tegen deze sterke tegenstrever iets te kort.
Volgende week moeten we naar Zuma Bocholt. We spelen om 14.00 uur in Bree.